LED Žibintuvėlis USB Įkrovimo 1200 Šviesos srauto Kompaktiškas Flashligt 1000m Vandeniui Stiprios Šviesos Flashligt Stovyklavimo Reikmenys

€1.61

-47%

€3.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galvos lempa usb, barebon, pagrindiniai peilis, t6, nemo stargaze recliner prabanga stovykla kėdė, kišenėje išmatose, stovykla lempos, galvos žibintuvėlis, stovykla žibintų, lengva kempingas šviesos.

LED Žibintuvėlis USB Įkrovimo 1200 Šviesos srauto Kompaktiškas Flashligt 1000m Vandeniui Stiprios Šviesos Flashligt Stovyklavimo Reikmenys

Kulka Taškų: 1、Lengvas ir Prabangus: Patobulinta versija penktos kartos T6 stiprios šviesos.Mini pocket lempa yra sukurta su matiniu ABS lukštais, dilimui, korozijai atsparūs ir labai patvarus vartotojams.Be to, įkraunamas žibintuvėlis sveria tik 80 gramų (su baterija) lengva nešiotis, todėl jis yra idealus EDC žibintuvėlis jums.

2、Mažas, bet Galingas: Galvos skersmuo: 3,5 cm; ilgis: 13 cm; svoris; 80g.Produkcija yra iki 1200 liumenų, teleskopinis, ir sureguliuota, ir ilgiausia daug stipri šviesa yra 1000 metrų, o tai labai atitinka jūsų apšvietimo poreikius.

3、USB jungtį: pirmasis nešiojamasis belaidis kroviklis USB kabeliu, ir ji taip pat gali išvengti rizikos, netyčia nuspaudžiamas šoniniai mygtukai, kurie žymiai padidins jūsų saugumo jausmą.

4、3 Rūšių Prieinami: Stipri šviesa režimu, vidutinės trukmės šviesos režimas ir sprogo blykstės režimas.Jūs galite lengvai keisti šie trys apšvietimo režimai pagal jūsų skirtingas apšvietimo poreikius, įdėti juos aplink ir pagerinti jūsų kišenėje žibintuvėlis patirtis.

5、Įsigijimo Paslaugos: pakuotėje yra 1 žibintuvėlį ir 1 USB įkrovimo kabelis.Teikiame įvairių lauko žibintai.Jei jūs turite kitų reikalavimų, prašome susisiekti su mumis ir mes išspręsti jūsų problemas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Diapazonas: 1000 metrų stipri šviesa

Liumenų: 1200lm

Lemputė karoliukai: T6 stiprios šviesos lempos karoliukai

Baterijos talpa: 1200mAh

Baterijos veikimo laikas: 6-8 valandos

Atsparus vandeniui klasė: IPX6 gyvenimo vandeniui klasė

Gaminio dydis: apie 35 x 130mm/1.38*5.12 colių

Grynasis svoris: apie 80g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Žibintuvėlis

1 X Krovimo Kabelis

Drop laivyba/Didmeninės Parama
Pavadinimas prožektorius
Medžiaga ABS
Funkcija Įkrovimo
dydis M
Tipas Kišenė, Multi Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai