Smart View Flip Case for Huawei Mate 30 Pro Dangtelį Fundas Odos Magnetinio Atvejais, Huawei Mate30 Pro Mate30Pro Telefono Dangtelius, Etui

€2.82

-16%

€3.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf 125 šviesos.

Šiltas Eilutę: 1.Nereikia atidaryti dangtelį ir peržiūrėti messa ge. 1.Smart pabusti, kai atidarykite dangtelį.Smart miego, kai uždarykite dangtelį,Smart funkcija su Pažadinti/Miegoti/Slide atsakyti skambinimo Funkciją. 3.parama atsiliepti į skambučius per filp atveju. 4.Pažangi Pažadinti/Miego funkcija,nuskenuokite QR Kodą pakuotės viduje,galite nustatyti, smart miegoti ir pabusti funkcija.Įvairių tema stilių galite rinktis.Naudojimo instrukcija:

1 žingsnis: Rasti QR kodą atveju mažmeninė pakuotė

Step2: nuskenuokite QR kodas, atsisiųsti ir įdiegti programinę įrangą, palaikyti "Smart" Wake Up" funkciją

Step3: jei gerai veiks Funkcijos: 1.100% naujas ir geros kokybės smart padengti veidrodžio paviršiaus+ PU oda atveju. 2.Sulankstomas stovas žiūrėti vaizdo įrašą arba filmą patogiai. 3.Sleep / wake unikali funkcija ir intelligent design. 4.Veiksmingai pagerinti baterijos, patogiau. 5.Skaidrus, gali greitai patikrinti, ar skambinkite, datą, laiką ir kt. 6.Paprastas naudoti, elegantiškas statybos ir susiuvimo. 7.Puikiai atitinka figūrą telefoną ir padaryti asmeninį ir sugeria. 8.Jis gali apsaugoti jūsų telefoną ir iš dalies Pirštų antspaudų, Įbrėžimų, Dulkių, Susidūrimų ir Dilimui. 9.Unikalus dizainas leidžia lengvai prieiti prie visų mygtukų & uostų be nuimkite dangtelį.

Paketą Sudaro: 1 X Smart Veidrodis Atveju Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto

Atvejais ir Apima Odos Flip Case Smart View Atveju Padengti Huawei Mate Pro 30
Tipas Flip Case
Suderinamos Prekės "Huawei"
Dizainas Jewelled, Paprastas, Skaidrus
Savybės Smart Veidrodis, Flip Aiškiai Matyti, Telefono Dėklas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Spalvos Palikuonių
Pristatymas Nemokamas Pristatymas
Statusas sandėlyje

Panašūs produktai