"Pasidaryk pats" Led Lemputė su Rožių Gėlių Balionus, Gimtadienio Dekoravimas Skaidria Kamuolius Valentino Diena Led Šviesos Balionas Rožių Puokštė

€2.73

-35%

€4.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf purvasargiai.

Funkcija

LED balionas rožių puokštės sukurti romantišką atmosferą, šilčiau, ir atnešti dar daugiau staigmenų.Jei jūs norite paruošti staigmenų už savo meilužio ar draugams, šis produktas yra "PASIDARYK pats" produktas, leidžiantis jums išreikšti savo norų daugiau.Mūsų bionic gėlės turi ilgesnę gyvenimo trukmę, gali būti perdirbtos ir yra labiau ekologiškas.Balionai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos ir atlikti griežtą testavimą, siekiant užtikrinti jums gauti geriausią patirtį.Jis gali būti naudojamas kaip vestuvių, pobūvių ir švenčių dekoravimo kad jūsų ypatinga diena įsimintina.

Specifikacija

Pavadinimas: LED rožių gėlių balionas

Medžiaga: PVC, audinio pluošto

Amatų: rankinis

Maitinimo šaltinis: 2*AA baterijos (šio gaminio sudėtyje nėra baterijų)

Stilius: kortelės popieriaus stilius, B žiedlapis stilius

Pakuotės dydis: apie 34*23cm (matuojant ranka)

Stilius: romantiška

Rinkinio turinys: Kartoniniai modeliai turi oro balionai, dirbtinės rožės, plastikiniai vamzdžiai, šviesos juostos, marlė, kartono, kaspinai, ir balionas blokatorius.

B Nustatykite kiekis: balionai, dirbtinės rožės, plastikiniai vamzdžiai, šviesos juostos, marlė, lapelius, juostas, ir balionas blokai.

Naudojimas: gimtadieniai, pobūviai, šventės papuošimai, pora staigmenų, romantiškas datas, šeimos palaiminimus, dovanos draugams ir pan.

Modelio Numeris LED Šviesos Balionas Rožių Puokštė
Skaičius, Vnt 1 set
Maitinimo Šaltinis 2*AA baterijos (nėra baterijų)
dydis apie 34*23cm (matuojant ranka)
amatų vadovas
Pavadinimas LED rožių gėlių balionas
Forma, Stilius Round, Gėlė
Rinkinys Tipas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Stilius kortelės popieriaus stilius, Žiedlapis Stilius
Klasifikacija Ballon
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Grandiozinis Renginys, Gimtadienis, Kinų Naujieji Metai, Kalėdų, Valentino Dieną, Baigimo, Jubiliejus, Motinos Diena
Medžiaga PVC, PVC, audinio pluoštas

Panašūs produktai