Korpuso Dangtelis + Galinis Objektyvo Dangtelis Dangtelis Fotoaparato Plastiko 1pcs 58*22mm už Nikon VEIDRODINIŲ Objektyvas Karšto visame Pasaulyje ACEHE

€0.37

-53%

€0.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nikon d3 dangtis, aa baterijos, rollei 35, alfa kaljanas modelis x, bžūp taikymo sritis, lęšinė, nikon d7100, 3d lęšinė, Nikon 1, dangtelis nikon.

Savybės:

Korpuso Dangtelis + Galinis Objektyvo Dangtelis Nikon VEIDRODINIŲ Nauja Juoda

Galinis objektyvo dangtelis, naudojamas laikant ant objektyvo ar po objektyvas buvo pašalinta iš jūsų kameros.Jis padeda išlaikyti dulkes ant objektyvo mechanizmas.

Ši korpuso dangtelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tinka Nikon, Pats dydžių ir pačias funkcijas su Canon gaminiais.

Medžiaga: Plastikas

Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Produktas apima galinis objektyvo dangtelį ir vieną fotoaparato korpuso dangtelį.

Pagamintas iš smūgiui plastiko.

Jis padeda saugoti jūsų fotoaparato korpuso ir objektyvo , po to išimti iš fotoaparato, atsisveikinti į visus nereikalingus dulkes, purvą ar pirštų atspaudus.

Fotoaparato korpuso dangtelis, naudojamas laikant fotoaparatą savo kūno ar po objektyvas buvo pašalinta iš jūsų fotoaparato korpuso.Jis padeda išlaikyti dulkes nuo fotoaparato mechanizmas.

Kita dalis, galinis objektyvo dangtelis, naudojamas laikant ant objektyvo ar po objektyvas buvo pašalinta iš jūsų kameros.Jis padeda išlaikyti dulkes ant objektyvo mechanizmas.

Tinka Nikon DSLR fotoaparato.

Techniniai duomenys:

Originalo langelyje: Nr.

Spalva: Juoda

Prekės dydis: 58*22 mm

Prekės svoris: 19g

Pakuotės svoris: 28g

Pakavimo Kiekis:

1 x Fotoaparato korpuso Dangtelis Nikon

1 x Galinio Objektyvo Dangtelis, skirtas "Nikon"

Modelio Numeris Fotoaparato korpuso Dangtelis Nikon
Pakuotė No
Suderinamos Prekės Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ACEHE

Panašūs produktai