Druska ir Pipirai Malūnas, Medžio masyvo Prieskonių Grūdų Malūnėlis su Reguliuojamu Keraminės Malimo core Virtuvės Įrankiai Mills

€3.92

-4%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: komercinės kukurūzų malūnėlis, grūdų malūnėlis, malūno pipirai, elektrinis grūdų malūnas, kampinis šlifuoklis medienai, dėl prieskonių, salyklo malūnas mažas, malūnėlis piktžolių, gręžimo nagų, elektros miltų malūnas.

Medžiaga: Natūralus Ąžuolo Medienos, Keramikos Rotoriaus ir Stainles Steel.Dydis:

M: 21.5*5.6 cm

S: 14.2*5.1 cm

Naudoti pipiro grūdelis, jūros druska, juodieji pipirai ir daugiau pagardai stovyklavimui, iškyloms, grilis, naktinis ir dienos valgių,Kaip virtuvės arba stalo dekoravimo, tai prideda džiaugsmo į jūsų gyvenimą.

Reguliuojamas keramikos šlifavimo core leidžia šlifuoti rankiniu būdu prieskonių nuo smulkių iki stambių jūsų pageidavimus.puikiai tinka visų tipų druskos ir pipirų.

Reguliuoti prieskonių nuo smulkių iki stambių, iki sukimo rankenėlę į viršų.Atsukite ir nuimkite viršaus riešutų, įberti pipirų arba jūros druska ir pasukite viršutinę rodyklę, savo Ruožtu, viršuje riešutų reguliuoti nuo smulkių iki stambių.Dėl gerai sumalkite, pasukite veržlę prieš laikrodžio rodyklę.Už stambesnio šlifuoti, pasukite veržlę prieš laikrodžio rodyklę.

Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Modelio Numeris DW5984
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CIQ
Malūnai Tipas Druskos Ir Pipirų Malūnėliai
Medžiaga Mediena

Panašūs produktai