Būtina Turėti Aksesuaras Gręžimo Dulkių Surinkėjas Elektrinis Plaktukas Gręžimo Dulkių Surinkėjas Padengti Namų Daugkartinio naudojimo Gręžimo Medienos apdirbimo Įrankius

€1.89

-49%

€3.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: alantra dust cover, toslink dulkių dangtelį, gumos gręžimo dulkių dangtelį, spausdintuvo dulkių dangtelį, amarok dulkių dangtelį, akrilo dulkių dangtelį, veleno gumos dulkių dangtelį, geely dulkių dangtelį, vehemo dulkių dangtelį, jetta dulkių dangtelį.

Elektriniai Gręžimo Dulkių Dangtelį Poveikio Plaktukas Gręžimo Dulkių Surinkėjas Dulkėms Prietaiso Elektrinių Įrankių Priedai

Ypatybė:

1. Idealus gręžimo įrankių priedai, sandariai sagtis konstrukcija užtikrina, jokių dulkių nuotėkio.Po gręžimo, galite pasukti į kairę išleisti dulkių surinkėjas.Tai yra praktiškas ir patvarus įrankis apsaugos gręžimo.Užkirsti kelią dulkių, kad jie nekristų į akis, drabužių ar grindų.

2. Gręžimo dulkių dangtelį, užkirsti kelią dulkių plaukioja gręžimo metu, kuri yra naudinga jūsų sveikatai ir patalpų higieną.Rinkti dulkių ir šiukšlių, o gręžinių gręžimas, siekiant apsaugoti juos nuo kritimo į akis, drabužių ar grindų.

3. Uždaros konstrukcijos, dulkių įrodymas poveikis yra geresnis, nei įprasto tipo, ypač, kai gręžimo sienelės.Jis apsaugo nuo gręžimo ir plaktuku nebūtų pažeisti dulkėms patekti į vidų.

4. Tvirtos medžiagos: pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, be kita ko, ne slydimo kempine ir PVC atsparus smūgiams ir nutildyti tarpiklis.Dubuo formos dizainas gali padidinti saugojimo erdvę ir padaryti jį patogiau naudoti.

5. Tinka visų rūšių atvejais: būtinas sąlygas namų puošybai.Tinka 4-10 mm grąžtas.Lengva naudoti ir valyti.

Specifikacija:

Medžiaga: apsauga nuo dulkių kempinė + PVC + PP plastiko

Dydis: 88x50x44mm/3.46x1.96x1.73"

Tikslas: kai elektrinis grąžtas, plaktukas yra darbo, jis gali rinkti dulkių ir žinutes, siekiant išvengti dulkių plaukioja visame danguje

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Elektros Gręžimo Dulkių Dangtelį

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping.

Modelio Numeris elektrinis
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas alloet
Sertifikavimo CE, ROHS

Panašūs produktai