USB 3.1 Vertikali modelis C USB-C Moterų ir Vyrų Portaliniai Mount Oro FPV Lanksčios Juostelės Plokščio Kabelio 10G/bps su Switch-IC Laikiklis

€8.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 10gb jungiklis, desk mount usb c, kortelės ic tipo, usb vertikalus, papuošalai majamis, audi panel mount usb, usb kabelio jungiklis 1mt, card pci, jungtis panel mount usb, kabelis vga, vga.

VDA-Link Vertikalios USB 3.1 C tipo moterį, C tipo Vyrų Portaliniai Mount Oro FPV Lankstus Kabelis 10G/bps su switch-IC laikiklis

Prekės pavadinimas: VDA-LINK

Produkto pavadinimas:USB 3.1 C tipo plokščias Kabelis

Produkto modelis:UTT serija

Transferspeed:parama didesnio pralaidumo iki 10G/bps

Laido ilgis:3 ~ 300 cm, ilgis gali būti pritaikyti,

Dabartinė talpa: 3A (matuojant paramos 3A per 50 cm, 1,5 A per 1 metrą)

Produkto naudojimas: GPS navigatorius, ROKO Pi 4 Aviečių Pi mikrovaldiklis plėtros taryba, built-in USB įrenginį galima pratęsti adapteris.

Pirkimo Patarimai: įsitikinkite, kad pirkti 1~2 mėginiai pirma ir tada pirkti urmu po to, kai išbandyti ir įsitikinti, kad jie yra teisingi.

Naudoti dėmesio: lizdinė jungtis, prijungta prie standžiojo disko fotoaparatu ir kitų USB-C įrenginiai.Nejunkite jį į PRIIMANČIOSIOS uosto.

Pirkimo apribojimas: Šis produktas yra skirtas prisijungti prie built-in USB įrenginius.Ji nėra tinkama bendrojo išoriniam naudojimui.Tai yra tik produkto inžinierius nurodyti pirkimo.

PASTABA:

Pratęsimo kabelis, C-type female lizdas gali būti prijungtas tik prie prietaiso ( pavyzdžiui, standžiojo disko dėžutė, fotoaparatas ir kiti įrenginiai).Ji negali būti prijungtas prie kompiuterio ir negali būti MAITINIMO įkrauti.Draudžiama naudoti dvi USB laidų serija, kitaip USB funkcija nepavyks.Tai yra USB apibrėžimas apribojimo, ne konstrukcijos problemos.

Q&A:

Ar yra koks nors EPI ekranavimo Kabelis?

Plėstuvas naudoja naujausias medžiagas EMI ekranas su penkių vienintelis butas laidų dizainas.Šis metodas leidžia kiekvienas kabelis turi būti visapusiškai taikomas elektromagnetinis ekranavimas tyrimą polimeras, siekiant apsisaugoti nuo įeinantis arba išeinantis kiekį elektromagnetinių dažnių, sumažinti trikdžius ir skilimo apie veiklos rezultatus, ir sumažinti svorį plėstuvą.

Gali laidų ir PCB jungtys būti padalinta?

Ne, siekiant apsivalyti signalo perdavimo ir išvengti nelaimingų atsitikimų vielos nukristi, mūsų vielos ir PCB jungtys litavimo ir saugomų termiškai susitraukiantis vamzdelis, įvorė, kad produktas negali būti atskirti.

Laido storis?Ji gali būti sulenkta?

Storis vielos yra 1,05 mm, ir ji gali būti sulenkta ir sulankstyti, nekeičiant naudojimo.

Tipas Ilgiklis
Pakuotė No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris USB prailginimo kabelis
Produktų Statusas SANDĖLYJE
Prekės Pavadinimas VDA-Link
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai