Demon slayer 3D hoodies rudens žiemos prarasti laisvalaikio megztiniai vyrams harajuku hoodies kamado nezuko 3d animaciją gobtuvu Laisvas

€8.61

-30%

€12.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cosplay demon slayer, cosplay hellsing, demon slayer palaidinukė, demon slayer kimono, demon slayer, demon slayer kanao hoodie, demon slayer hoodie homme, demon slayer hoody, demon slayer hoodie juoda, demon slayer hoodie moterims.

PASTABA:

1. klaida dydis raidžių dydį rankinio matavimo plytelės, prašome leisti klaida 1-3cm (1cm = 0.3917 colių)

2. spalva: kaip ekranas kompiuteris yra skirtingos, tai gali rodyti skirtingas spalvas, net jei ji yra tos pačios spalvos.Tada, pagrindai ir Leidžia Spalva protingą Skirtumas.dėkojame už jūsų supratimą.

3. jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis!Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.ačiū!!!

Produkto pavadinimas: hoodies & palaidinukė

Medžiaga: medvilnė, poliesteris

Stilius: laisvalaikio, mados

Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per paypal, t/t ir "western union".Po apmokėjimo išvalytas mes pristatysime jums per 3 busin Ess dienų.Jei turite kokių nors teisių ar importo mokesčius, yra atsakingas pirkėjas

Garantija

1. nors mes jau labai pasitikėjimas kokybės ir kainos pagal kiekvieną produktų, mes parduodame, mes negali garantuoti visiems pirkėjams, jūs būsite 100% patenkinti juos dėl skirtingų priežasčių.bet nesvarbu, kas atsitiks, pažadame, kad mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, įvyko sandoris.

2. jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinimo arba keitimo būdu, susisiekite su mumis per 3 darbo dienas nuo jo gavimo dienos siuntą.

1. jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Ir 5-žvaigždučių išsamiai prašymu.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes suteiksime jums $1 off kitas jūsų užsakymą.

2. jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą komentarą ar reitingų apie tai.Mes garantuojame, kad mums pavyks išspręsti 100% problemas už jus.

Drabužių Ilgis Reguliariai
Elemento Tipas Hoodies, Palaidinukė
Įrenginio Tipas gabalas
Žmonės jaunimas, poroms
Stilius Atsitiktinis
Lytis Vyrų/Berniukas
Originalus vieta Kinija
Rankovės Stilius Reguliariai
Su gobtuvu Taip
Produkto Pavadinimas Berniukai/Mergaitės Hoodie Palaidinės 3D Susagstomi megztiniai
Spalva Mėlyna, Raudona, Žalia, balta
Storis STANDARTAS
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Kilmės KN(Kilmės)
Kokybė Aukštos Kokybės
Spausdinti Demon Slayer Kimetsu nr. Yaiba hoodies Palaidinukė
Sezono Pavasarį, Rudenį, Žiemos
Medžiaga Poliesteris
Apykaklės Su gobtuvu
Modelio Tipas 3D
Modelio Numeris Demon Slayer Kimetsu nr. Yaiba hoodies Palaidinukė
Uždaryti Tipas Nėra
Tipas Reguliariai
Nuimamas Dalis Nėra

Panašūs produktai