Teleskopinė Automobilio priekinio Stiklo Skydelis nuo Saulės Sun Protection Anti-UV šviesą Atspindinčios Pusėje susukamos Medžiaga Izoliuoti Šilumos Apsauginis Dangtelis

€1.15

-48%

€2.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: uv spausdintuvas flatbe, anti glare veidrodis, automobilių sunshad, sunshad, a3 spausdintuvas, automobilio užuolaidėlė, dtg printer, auto, saulės skydelis, automobilių skydelis, uv spausdintuvas.

Teleskopinė Automobilio priekinio Stiklo Skydelis nuo Saulės Sun Protection Anti-UV šviesą Atspindinčios Pusėje susukamos Medžiaga Izoliuoti Šilumos Apsauginis Dangtelis

Kulka Taškų: 1、Atspindinčios Saulės Skydelis: išorinis sluoksnis labai atspindinčiu aliuminio folija, gali tiesiogiai atspindėti saulės šviesą, todėl greitai šviesos refrakciją ir sumažinti šilumos automobilį.Vidinio didelio tankio black non-audiniai gali veiksmingai blokuoti šilumos ir užkirsti kelią vidaus senėjimo ir krekingo.

2、Lengva Naudoti: Šį skėtį nuo saulės gali būti atidaromos traukiant jį žemyn, ir pasitraukė saugojimo atleidus ją.Lengva naudoti ir laikyti.

3、Ne Mažėja: built-in didelio tikslumo dalys užtikrinti sklandų sukimosi be neįprastas grojimo.Ji gali prisitaikyti prie dažnų tempimo ir mažėja ilgą laiką.

4、siurbtukas Dizainas: siurbimo taures funkcija stipri siurbimo jėga leidžia šį skėtį nuo saulės, tvirtai pritvirtinti prie stiklo, ir siurbimo taures bus ne rudenį, kai jūs vairuoti nelygiais keliais.

5、UV Blokuoti Saulės Skydelis: Jūs galite pridėti šį skėtį nuo saulės krašto stiklo, tai bus ne blokuoti savo nuomonę.Saulės skydeliai yra kompaktiškas, po to susukti.

Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Automobilių Skėtį Nuo Saulės

Medžiaga: apsaugos nuo saulės PVC + metalo słupowo

Naudojimas: tinka mažus automobilius, Visureigius, vidutinės trukmės automobilių, komercinių transporto priemonių, Vienatūriai, sunkvežimiai ir kt.

Aprašymas: Tai šilumą izoliuojanti skėtį nuo saulės, už automobilio stiklo, tinka visiems modeliams, ir gali padėti savo automobilį, atskirti daugiau nei 90% UV spindulių; montavimas yra labai greitas, kaip ilgai, kaip jūs, švelniai patraukite tab sagtis ant siurbtuko, kai jūs parko.Saulės skydeliai taip pat yra automatinio supimo funkcija, ir ji nebus pažeisti automobilio kėbulo, ir tai yra gražu, ir praktiška ir už prieinamą kainą.Jis yra nepakeičiamas produktas, vairavimo atlikti vasarą!

Savybės: Tai saulė atspalvis yra efektyviai šilumos izoliacija, matomas automatinė valcavimo, lengvas montavimas, bamperiai, automobilių kėbulo, ir stiprus praktiškumą.

Šis produktas yra vienas gabalas; kai naudojami šoniniai langai, naudoti vieną kiekvieno lango.Kiekvienas yra įrengta su 3 siurbimo taurėmis.

Kai naudojamas galinis langas, du gali būti naudojamas galinio lango tuo pačiu metu.Paprasta naudoti, graži ir turtinga.

Siurbimo puodelis yra pagamintas iš visiškai naujos medžiagos, o įsiurbimo galia yra gana geras!Galite įklijuoti jį horizontaliai arba vertikaliai ne bus!Visa tai įmanoma! (prašome pirmiausia patvirtinti dydžio automobilių prieš perkant jį!)

Naudojimo instrukcijos: 1. Paspauskite siurbtuką lydinio strypą, į vieną pusę priekinio stiklo, nustatyti šilumos izoliacija užuolaidos ant vienos pusės priekinio stiklo.

2. Kitą siurbtukas yra sujungtas į vieną pusę priekinio stiklo.Naudojant jį, tiesiog ištraukite iš plastiko žiedu ir sagtį, kad jis ant siurbtuko viename gale.

3. Kai nenorite naudoti šilumos izoliacija užuolaidų, tiesiog švelniai patraukite mažų apvalių dalelių viršutinėje pusėje siurbtuką, kad siurbtukas atskirti nuo stiklo, ir UV blokuoti skėtį nuo saulės, automatiškai suristi.

Pakavimo Sąrašas: 1*Automatinis Skėtį Nuo Saulės+3*Siurbtukas

Pastabos: Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Medžiagos Tipas Saulė Pavėsyje
Medžiaga saulės PVC + metalo słupowo
Elemento Aukštis 6.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 270
Prekės Pavadinimas Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
Paskirties transporto priemonės Automobilių Priekinio Lango Saulė Pavėsyje
Gamintojas Dalies Numeris Saulė Pavėsyje
Specialios Funkcijos Saulė Pavėsyje
Elemento Plotis 6.5cm
Šalis/Regionas Gamyba CN
Pavadinimas Automobilių skėtį nuo saulės
Mainų Dalies Numeris Saulė Pavėsyje
OEM NO. no
Kitos Dalies Numeris Saulė Pavėsyje
Elemento Ilgio 60cm

Panašūs produktai