1/2 Būdas Smart Switch 90-264V eWeLink WiFi, Įjunkite Modulio Tuya Smart Gyvenimo Wifi išjungiklių Dirbti Su Alexa "Google" pradinis

€5.70

-44%

€10.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiprumą wifi, namų smart, aidas kalno, perjunkite wi-fi, 2 dc breaker, gosund, durų tuya smart, vielos išjungiklių, mygtukas mygtukas, grotelės ranger.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Programėlės Pavadinimas : tuya versija : Tuya Smart/Smart Gyvenimo

eWeLink versija : eWeLink

1.Lengva pakeisti savo tradicinių jungiklis, kad jis protingas,galite padaryti savo egzistuoja 2 būdas pereiti smart taip pat,tiesiog įdiegti 1 "pasidaryk pats" smart switch,atitiktų ES/JK jungiklis, dėžutė,prašome comfirm dydį, prieš užsakymą.

2.Belaidžiu valdymo Belaidžiu ryšiu kontroliuoti savo apšvietimą ar įrenginius balso arba automatikos, naudojant jūsų Išmaniųjų Telefonų ir Alexa arba "Google" Padėjėjai.

3.Įtampa: ac 90-264V/16 amp maksimali apkrova PASIDARYK pats Jungiklis Modulis Gali Valdyti Platų Šviesos ir Prietaisai

4."Wi-fi" valdyti per savo mobiliojo telefono 2.4 G Tinkluose suteikia reikiamą ryšį su "PASIDARYK pats" Jungiklis, Modulio nereikia atskiro CENTRU.

5.Naudoja android / ios programos Universalus APP Leidžia Visiškai Kontroliuoti Jūsų Žibintai arba Suderinamus Prietaisus.Keli Programos galimybės Leidžia Planuoti Tikslaus Laiko posūkių Žibintai / Gerbėjų / ir Kt.On/Off Automatiškai

6.Suteikite savo prietaisus ultimate power on/off smart makeover,Tiesiog Viela tai Do-It-Yourself Modulis tarp jūsų Prietaiso ir Maitinimo Šaltinio konvertuoti dauguma bet kurio Suderinamo Produkto Smart vienas.

Techniniai duomenys:

Įėjimo Įtampa :AC90-260V50/60Hz

Laidų : Live laidą ir Neutralus laidas

Maks.Keliamoji Galia : 2500W

WiFi Standartas : 2,4 GHz, 802.11 b/g/n

Programėlės Pavadinimas : Tuya Smart/Smart Gyvenimas/eWeLink

Darbo Laikas : 100,000 kartų veikti

Dydis : ( 52 * 48 * 18 ) mm

Bruto Svoris : 55g

Sertifikavimas: CE, RoHS

Pakuotė:

1*Perjungti Modulis

Pastabos:

tuya versija nepalaiko ifttt

Dropship,Didmeninė Prekyba Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai