Plastikinės Sulankstomos Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Kibiras Nešvariais Drabužiais Plauti Šiukšlių Konteinerių Su Rankenomis Laikymo Dėžutė Kibirą Organizatorius

€4.82

-50%

€9.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padengti batų, skalbinių krepšį, izgara, krepšių saugojimo, krepšelis dangtis, žalia krepšelį organizatorius, krepšys plastikinis krepšelis, skalbimo trukdo krepšelį bambuko, kampe bambuko skalbimo trukdo, basketball molten, skalbimo organizatorius skyrių.

Plastikinės Sulankstomos Skalbinių Krepšį, Sulankstomas Kibiras Nešvarių Drabužių, Skalbinių Dėžės Talpa Rankenos Dėžutę

Aprašymas:

Išardomi Dizainas: krepšys turi patogų erdvės taupymo dizainas veiksmingas saugojimas.Jis sutraukia prie 4.33 cm aukščio, todėl jį lengva laikyti spinta, skalbimo kambarys, miegamasis, vonios kambarys, bendrabutyje, naudingumas kambarių ir daugiau.

Lengvas ir Erdvus: lengvas skalbinių krepšį, yra erdvus turėti krovinio arba daugiau drabužių padėti, kad jūsų skalbimo diena, kaip be jokio vargo, kaip įmanoma.

Comfort Rankena Rankenos: Tai stačiakampio formos krepšys funkcijos nešiojamų dizainas su dviem komfortą rankena rankenos, kad būtų lengviau atlikti transporto purvinas arba šviežiai išplauti drabužius iš kambario į kambarį.

Universalus Krepšelis: Daugiau nei tik drabužiai ir skalbimo, tai išardomas krepšys puikiai tinka įvairiai paskirčiai.Ji gali būti naudojama nešti stovyklavimo reikmenų, arba kaip balansinė konteinerių paplūdimys arba baseinas žaislai.

Produkto Duomenys: Medžiaga: PP/TPR (plastikas/plastiko guma).Matmenys: 20 colių L x 15 colių W x 12 colių

H, Žlugo: 4.33 colių H.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydis: apytiksl. 51x39x30cm/20x15x12inch

Žlugo aukštis: 11cm/4.33 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Išardomi Skalbinių Krepšį

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

6 tipas laundy maži nešiojamieji nusimesti, pop trukdo
Medžiaga PP
Prekės Pavadinimas Kesoto
Tipas 1 Išardomi Skalbinių Krepšį
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
tipas 2 didelių akių plastiko
Tipas 4 sulankstomas aukščio krepšius, lankstymo
Tipas 5 collapsable drabužius bendrabučio griūva baseket
3 tipas organizatoriai saugojimo containe
Funkcija Lankstymo

Panašūs produktai