Kūrybos paprastas modeliavimas užkandis pieštuku maišelį įdomus kanceliarinės prekės mokyklinės prekės, biuro reikmenys, sandėliavimas

€1.60

-19%

€2.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juokinga įtaisą, įdomus kaukė, anti stresas, suaugusiųjų įdomus, išdaiga, antistress žaislas, įdomus, Squish žaislas, išdaiga žaislas, įdomus dovana.

77012 Pieštuko atveju

mokėjimo būdas

Palaiko kelis apmokėjimo būdus, galite patikrinti prieš mokėjimą.

Prašome apmokėti per 7 darbo dienas po užsakymo.

Pranešimas

1. Gerinti mūsų paslaugų kokybę.Jei turite klausimų apie prekę, prašome ne tiesiogiai patvirtinti produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo iš karto.

2. Jei pristatymo terminas artėja, bet jūs vis dar negavo užsakymo, prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo laiką.Ačiū už supratimą!

3. Jeigu tu negali stebėti paketą, prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės pasakyti kur paketą.

Garantija

Mes teikiame nemokamai arba už siuntimo metodus, jūs galite pasirinkti patys.Mes laivas nuo pirmadienio iki šeštadienio (išskyrus švenčių dienomis).Jei norite pakeisti užsakymą (spalva, dydis, adresas...), prašome elektroniniu paštu mums prieš pristatymas.

Ekonomikos, logistikos, yra tikrai pigūs, bet ji paprastai trunka nuo 30 iki 60 darbo dienų.Atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos paslauga nėra stebimi.

Standartinis logistikos trunka apie 35 dienas.Prašome atkreipti dėmesį, kad ši paslauga yra stebimi.

Standartinis paslaugų trunka apie 18-25 darbo dienų.Prašome atkreipti dėmesį, kad ši paslauga nėra stebimi.

Operatyvus aptarnavimas trunka apie 10-15 darbo dienų.Tai gali būti stebimi per post office svetainėje savo šalies arba (Kinija EMS interneto svetainėje).

Transportavimo metu per šventes (Kalėdas, Kinų naujieji Metai ir kt.) gali būti ilgesnės, nei įprasta.Prašome atidėti kitam 5-10 dienų.

Grįžta Terminas

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos prašyti grąžinti pinigus ar pakeisti naują elementą.

Jei gausite klaidingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės, ir ji taip pat turi būti savo originalo langelyje ir pakuotės.

Dėl pakeisti požiūrį, mes neturime leisti, kad grąžinamosios išmokos arba mainus.Prašome perskaityti visi pateikti nurodymus, kaip vadovas, prieš siūlymą.Nors visų priemonių buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivas teisingą elementus, kartais gausite elementus, kurie skiriasi nuo aprašymas.Šiuo atveju, mes prašome jus susisiekti su mumis iš karto taip, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums, ir mes vertiname jūsų verslą.

Apie Mus

Šiuo metu mes daugiausia dėmesio 3C ir biuro kultūros ir švietimo susijusius produktus.Mes branginame kiekvieną klientą ir didmeninės prekybos klientų.Mūsų sandėlis yra įsikūręs Yiwu, Kinijos didžiausias nedidelių prekių rinkoje.Palyginti su siūlomomis kainomis tradicinius mažmenininkus už panašių ar tapačių produktų, mes teikiame klientams su puikiais santaupas.Mes teikiame gimtoji kalba anglų, prancūzų ir Kinų klientų aptarnavimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus prieš ir po pirkimo; mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes palaikome mūsų žada puikų aptarnavimą, 100% visa grąžinamoji išmoka, ir klientų pasitenkinimo garantija.

Pirkti su pasitikėjimu!

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir pridėti 5 žvaigždučių.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai