10vnt Mini Stiklo Buteliukai, Buteliai Su Kamštienos "PASIDARYK pats" Miniatiūriniai Buteliukai Subtilus Palankumą, Mielas Mažas Stiklainių Aišku, Nutolimas Buteliai

€1.30

-39%

€2.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo buteliukas su kamštienos, 4 oz stiklainiai, stiklo, stiklo buteliukas, mini rudo stiklo indelyje, plastikinis buteliukas, dėl jar, butas butelis vaikas, mini stiklainiai, stiklo, 80 ml stiklo buteliukas, 150ml stiklainiu.

10vnt Mini Stiklo Buteliukai, Buteliai Su Kamštienos "PASIDARYK pats" Miniatiūriniai Buteliukai Subtilus Palankumą, Mielas Mažas Stiklainių Aišku, Nutolimas Buteliai

Savybės: AUKŠTOS KOKYBĖS: Pagaminti iš aukštos kokybės stiklo medžiaga, tvirtas ir patvarus, galite naudoti mini stiklo buteliai saugiai.

ŠALIS DEKORAS: Mielas stiklo buteliai gali būti naudojamas kaip įvairių stilių ar dizainą, sukurti romantišką atmosferą su "vintage" apeliacinį skundą su šiais mini stiklo buteliai savo vestuvių ir pobūvių puošimas.

TINKA: Gali būti naudojamas ir amatai, ir džiaugtis tuo, kūdikių dušai ir gimtadienio.Už spalvingą kamå ¡ä  iai stiklainį, pripilkite smėlio spalvos ir vietą, kurią kai kurie miniatiūriniai, kriauklių, paplūdimys tematikos vestuvių naudai jūrmylių apdaila.

UNIKALUS DIZAINAS: mini formos dizainas daro šie "PASIDARYK pats" amatų buteliai atlikti patogiai, tuo tarpu, rafinuotas kūrinys, kad jums patinka tai noras buteliuose ne vieną kartą.

PO PARDAVIMO GARANTIJA: Jei jums gauti mūsų produktus,jūs turite jokio nepasitenkinimo, prašome nesuteikia mums blogų atsiliepimų ar blogas peržiūros, prašome nedvejodami susisiekite su mumis pirmą kartą, mes suteiksime jums geriausias atsakymo, iš anksto dėkoju.

Aprašymas:

Pagrindinė Medžiaga: Stiklas

Grynasis svoris: Apytiksl.21g

PASTABA:

1.1 colių=2.45 cm/1cm≈0.393 colių

2.Prašome leisti 1-3 cm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakavimo sąrašas

10vnt Mini Stiklo Buteliai

Funkcija 5 10vnt/set
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
dydis Travel Bottles Set
Modelio Numeris 1298439
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija Aišku, Nutolimas Buteliai
3 funkcija "PASIDARYK pats" Miniatiūriniai Buteliukai
Funkcija 1 Mini Stiklo Buteliai
Vienetų skaičius Combo
4 funkcija mažų stiklainių

Panašūs produktai