Levandų Modeliavimas Girliandą Žiedas Srityje Pakabukas Durų Knocker Apvalus Vainikas apdailos vainikas Velykų dovana pakabukas Vainikas

€1.40

-54%

€3.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų vainikas, rotango vainikas, dekoro vainikas, gėlės baltos, dirbtinis garliava, gėlių dekoras, gėlių vainikas, durų garliava, christma vainikas, rotango žiedas.

Levandų Modeliavimas Girliandą Žiedas Srityje Pakabukas Durų Knocker Apvalus Vainikas

Aprašymas

Gražus eukalipto lapų vainikas yra pagaminti iš audinio ir plastiko, dirbtinio šilko eukalipto lapai, patvaraus plastiko pagrindu vainikai, todėl amžinas sezoninio namų puošybai.

Šilko dirbtinės gėlės, vengti tiesioginių saulės spindulių ir lietaus.Lengva valyti ir laikyti.Niekada glebti, visada išlikti žalia.

Dekoratyvinė žalia vainikai gali būti naudojamas lauke ir patalpose.Jis yra labai tinkamas pridėti šiek tiek žalumos jūsų apdaila.Pavyzdžiui, kabo ant durų, svetainė, židinys, spintos, sienos, langai, lentynos ir kitos vietos, kurios jums patinka.

Tai žalias vainikas supa viskozė eukalipto lapai, paprastas, elegantiškas ir patogus spalvos ir ryškus gamtos formas, kurios sutelkia žmones meno ir romantiškų jausmų.

Pakuotėje yra 1 dirbtinis eukalipto vainikas, išorinis skersmuo vainikas: 40cm.Jei yra kokių nors klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes bus suteikti jums puikus atsakymas

Yra

1PC Dirbtinių gėlių

Formos Round
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai