Juoda/Skiedra Kawaii Anime Veido Išraiška Automobilių Lipdukas Mažas/Didelis Dydis Nuimamas Vandeniui Langą Kūno Decal S1340

€1.25

-25%

€1.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kinijos drakonas lipdukas, rinnes automobilių reikmenys, anime automobilių vinilo, dideli lipdukai lipdukai automobilio, aerith suknelė, falcon motociklas, punisher automobilio kapoto lipdukas, anime decal, aukščiausiasis lipdukai automobilio, datca automobilių reikmenys.

Medžiaga:

Aplinkai draugiškas vinilo

Tai Lipdukai Yra Puikus Dekoravimas, Interjero Ir Eksterjero Paviršių Ir Gali Būti Taikomas Bet Teisybė Ar Pusiau Lygaus Paviršiaus-Veidrodžius, Stiklo, Durų, Baldų, Automobilių, Metalo, Plastiko Ir Sienos.

Lipnios mirti iškirpkite vinilo lipdukas ,jos nėra fono padarys jūsų siena atrodo kaip nudažyti.

Apie Dydį :

S 15cm pločio

M 20cm pločio

L 25cm pločio

XL 30cm pločio

XXL 35cm pločio

Apie Gaminį:

Kaip naudoti:

1 žingsnis : Nuvalykite vietą, thoroughlywith trina alohol arba muilu ir vandeniu.Nenaudokite Windex ar panašių produktų, nes ji paliks likutis už, kad bus užkirstas kelias lipdukas nuo žemes, gerai.2 žingsnis :Paruoškite lipdukas taikymo ryžtingai trina antgalis langams ar kredito kortele visoje aiškiai perduoti juosta.

Tai pašalina bet kokį oro burbuliukų, kad gali būti suformuota ir daro lipdukas kabintis į perdavimo juosta.

3 žingsnis :Nulupkite baltąją knygą atsargines ne lipdukas.Jei lipdukas tvirtai laikosi prie pagrindo,lėtai pakeisti popieriaus pagrindu ir kartokite 2 Veiksmą.

4 žingsnis :Lėtai nuleisti lipdukas ant paviršių ir patrinti ją į vietą tvirtai antgalis langams arba kredito kortelės.Pradėti viduryje ir dirbti savo kelią.

5 žingsnis :Lėtai žievelės aiškiai perduoti juosta ties kampu.Būkite atsargūs, ne traukti lipdukas off paviršiaus.Jei lipdukas išsitraukia toli nuo paviršiaus pakartokite 4 Veiksmą.

Medžiagos Tipas Vinilo
Prekės Skersmuo 15cm
Pakuotė Ateina Supakuoti
Elemento Ilgio 15cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Kita
Kategorijos Lipdukai
Elemento Plotis 0cm
Elemento Tipas Lipdukai
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Modelio Pavadinimas S1340
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Lipdukas Rodymas Kamieno
Dizainas Animacinių filmų
Elemento Aukštis 0inch

Panašūs produktai