50pcs Naujas 2mm flat top Baltas Vanduo skaidrus LED Ryškus baltas Led Šviesos 2mm plokščia galva bokštas led balta Nemokamas Pristatymas

€5.42

-7%

€5.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 5mm flat top led, led balta 2mm bokštas, diod, 3mm flat top led, f 2mm led, 2mm led raudona, led diod, 2 mm, led, 4mm led, led mėlyna 2mm bokštas.

50pcs Naujas 2mm flat top Baltas Vanduo skaidrus LED Ryškus baltas Led Šviesos 2mm plokščia galva bokštas led balta Nemokamas Pristatymas

Jo Spalva : Balta

Dydis (mm) : 2mm

Spalvos temperatūra:6000-7000k

Objektyvas Spalva : Vanduo skaidrus

Pirmyn Įtampa (V) : 3.0 ~ 3.4

Tiesioginė Srovė (mA): 20

Ilgis kaiščius: 26mm ir 28mm

1. Galite naudoti bet kokį mokėjimo būdai jums patinka mokėti visa, MasterCard, sąlyginio Deponavimo, Moneybookers ir kt.

2. Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jei jūs manote, kad tai yra būtina.

3. Pirkėjai yra atsakinga dėl jokių mokesčių/muitas imamas jų šalyje.Jei reikia prekės gali būti pažymėtas, kaip "dovanos" arba "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

4. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, galite pasikeisti elementus, kuriuos gavo.Jūs turite susisiekti su mumis per 5 dienas nuo gavimo dienos savo prekes.Jūs turite mokėti visų papildomų siuntimo mokesčių patirtos ir daiktai turi būti laikomi jų pradinę būseną.

1. Mes paprastai laivas prekės whin 48hours.

2. Express tokių mums DHL, UPS, FedEx, EMS, TNT ir pan., paprastai trunka 3-7days jums.Kaip Honkonge Paštu, Oro Paštu, tai trunka 10-20 dienų (Pastaba: Tai yra nemokamai)

1. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jis bus jums tik 1 minutę.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes bendradarbiausime su jums išspręsti bet kokią problemą, kad pasiektumėte pasitenkinimą.

3. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkti..Mes ir toliau savo 100% pasitenkinimo.

4. Visi jūsų žinutę ar el. laišką bus atsakyta į mūsų pirmą kartą.Mes įsitikinkite, kad jums duoti atsakymą per 24 valandas.

Maks. Atvirkštinė Įtampa STANDARTAS
Kilmės vieta Kinija, Kinija (Žemyninė)
Maks. Pirmyn Įtampa STANDARTAS
Maks. Pakeisti Dabartines STANDARTAS
Gyvenimas 100000 valandų
Tipas LED
Spalva balta
dydis 2mm
Pakuotės Tipas Per Skylę
Prekės Pavadinimas molesmell
Sąlyga Naujas
Maks. Tiesioginė Srovė STANDARTAS

Panašūs produktai