Daržovių Peilis/Smulkintuvas/Sūrio Trintuvė už KitchenAid Stand Mixer Priedą Pjaustymo, Smulkinimo Priedai

€15.16

-58%

€36.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bendrasis kitchenaid priedai, juoda kitchenaid artisan, makaronų paspauskite, kitchenaid makaronai, kitchenaid, kohls kitchenaid areštas, kitchenaid minkymo priedai, kmix kitchenaid artisan, maišytuvo jungtis, kitchenaid šluotelė.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Jis gali būti naudojamas gabalas, daržovės, kapoti sūrio ir net sutarkuokite kai kurios riešutų vaisių, kurie padeda jums pasiruošti labiausiai puikus šviežių ingredientų įvairių patiekalų.

Tai greitai versija slicer/smulkintuvas areštas yra gerai suprojektuoti visos serijos KitchenAid stand maišytuvai (įsk.tilt-galvos ir dubenį-liftas rūšių), kur jis leidžia greitas ir paprastas montavimas ir šalinimas.

Kaip savo kulinarijos reikia, dauguma įmonės daržovės, vaisiai ir riešutai gali parodyti gerų rezultatų per visus 3 skirtingų aštrūs pjaustyklės/smulkinimo peiliukai, pavyzdžiui, sūrio, bulvių, kopūstų, cukinijų, burokėlių, agurkų, morkų, obuolių, sunku šokolado,, graikinių riešutų ir kt.

Plastikinių tvirtinimo detalių, turėtų būti tik plauti rankomis.Būgno peiliukai yra plauti indaplovėje ir prašome nepamiršti, kad jie yra aštrūs, kai valymo ranka.

Su maisto kokybės plastiko korpusas & mygtukas, aliuminio rotoriaus veleno ir iš viso nerūdijančio plieno peiliukai, tai padės tau pasiruošti šviežių ingredientų maisto ruošimui efektyviai jos ilgai paslaugos.

Ji yra gana lengva įdiegti ir pašalinti iš stendas maišytuvas kaip kiti KitchenAid priedus padaryti.

Kai jis prasideda, diskas bus nuolat sukasi būsto dėl skirtos slyvų žiedų lizdas, dinaminiai tvirtinimo.

Dėka jo kūrybinis dizainas-tai leidžia daug greičiau pašalinti ir pakeisti peiliukus, kai stendas maišytuvas yra išjungtas.

spalva:White & silver

medžiaga:Plastikas + Metalas

dydis:m/4mm

Pakuotės Turinys:

1 x Maisto produktų Stūmiklis

1 x Pjaustymo Peilis

1 x Bauda Smulkinimo Peilis

1 x Rupus Smulkinimo Peilis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai