Silikono Ryžius Šaukštu, Ne Klijuoti Irklas Atsparus Karščiui Patogi Rankena Šaukštai Ryžių, Bulvių Koše Virtuvės Įrankį, Virtuvės reikmenys

€6.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kornelijus, statinė, košė tun, alaus bokštas, alaus užvirinti virdulys, alaus ginklą, homebrew, kegland, užvirinti alų, casio, keg.

Ypatybė:

→ AUKŠTOS KOKYBĖS: Šaukštai yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, garantuojamas 100% BPA-free, netoksiška.ir taip stiprus ir patvarus nailono core.Ne spalvą, ne deformuoti, ne ištirptų, ir silikono atlaiko temperatūra iki 480°F

→ SAUGIĄ IR SVEIKĄ SAVO ŠEIMOS: Mes naudojame Aukštos Kokybės Maisto klasės silikono,kuris yra saugumas-išbandyti Mūsų Kieto silikono dizainas nebus uosto bakterijų,kad mūsų non-stick pro-kokybės silikono nebraižo jūsų brangius indus.

→ MULTI TIKSLAS:Ergonomiškai suprojektuoti, ryžių/bulvių tarnauja silikono šaukštas/virimo Tarnauja Silikono Šaukštas, lengva naudoti.

→ VALO LENGVAI SANTECHNIKOS DIZAINAS: Tiek silikono šaukštai yra neįtikėtinai lengva valyti rankomis ir yra plauti indaplovėje.Ir kabo skylė yra patogus laikymas., kuri leidžia saugiai ir sveikas maisto gaminimas

→ PATVARUS IR FUNKCIONALUS: silikono kepimo šaukštas natūraliai yra patvarus, net ir be jokios saugomą ar specialaus gydymo.Ir silikono besiūlis dizainas daro maišymo šaukštas nebus pertraukos arba nukristi, pavyzdžiui, šaukštai su medine rankena.

Specifikacija: 22,5 X 7.0 cm

Svoris: 91g

Medžiaga: Silikonas, padengtas nailonu

▶ Mes priimti keletą mokėjimo metodus, pvz., banko kortelės, kreditinės kortelės, Paypal ir kt.

▶ Jei esate nepajėgus sumokėti, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laikas.Mes operatyviai informuoti problemos priežastis, ir rekomenduojame jums tinkamą mokėjimo būdą.

▶ Prašome patvirtinkite, ar jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš pateikiant užsakymą. ▶ Mūsų produktai yra siunčiami iš Kinijos.Paprastai, pagal logistikos metodas jums pasirinkti, jums bus gauti savo paketą per 15-60 dienų.Esant ypatingoms aplinkybėms (įtakos keli veiksniai), jūsų paketas bus gauta per 90 dienų, ne vėliau kaip iki. ▶ Jei negavote paketas ilgą laiką, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laikas.Mes sekti Logistikos informacija laiku ir teikti paramą pagal mūsų galimybes.

▶Mes teikiame didelę svarbą klientų patirtį.Kai gausite paketą, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemų, jums ir, kad esate patenkintas.

▶Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti penkių žvaigždučių pagirti.Būsime dėkingi už jūsų pastabas.

Prekės Pavadinimas GREITAI EITI ĮDOMUS
Appication Virtuvės Restoranas
Produkto Kategorija Kepimo Šaukštas
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai