10PC CAKAILA Lūpų Matinis (Non-Stick Vandeniui Ilgalaikis Lip Gloss Skystas Lūpų Makiažas Prekės Moterims

€2.99

-34%

€4.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Makiažas, lūpų blizgesys, labial lūpų dažai, Moteris, maišelis "chanel", lūpų dažai matt, mergina lūpų blizgesys, estafetę telescop, joel paskutinis iš jav, korėjos lip tint.

CAKAILA Lūpų Matinis (Non-Stick Vandeniui Ilgalaikį Lūpų Blizgesys 10PC

Produkto Pardavimo Taškas.

LŪPŲ BLIZGESYS --- galite pasirinkti bet kokią spalvą, kuri jums patinka, puikią vertę už pinigus, dauguma atsakingai kaina rinkoje, puikiai tinka visoms progoms, tokių kaip pažintys, pobūviai, vestuvės, barų, prom, kempingas, biure, mokykloje, arba kasdienio makiažo.

YPATYBĖS --- Non-stick taurės, neblunka, kai palietė ranka, girtas ar dėvėti kaip kandiklį, kiss-įrodymas, non-stick, ne nyksta, lieka apie 12 valandų dėvėti.Puikus atsparumas vandeniui, bet lengvai valoma makiažo valiklis.

Matinis & drėkiklis --- Matinis skysti lūpų dažai turi iškart bold matinis lūpų aukšto intensyvumo pigmentacija.Neįtikėtinai ilgai išliekantį lūpų įeina drėkinamieji komponentai, palik savo lūpų jaučiasi atsipalaidavęs, minkštiklis ir šilkiniai sklandžiai be džiovinimo juos.

DOVANŲ DIZAINO --- Tai puiki dovana variantas Helovinas, Kalėdos, Valentino Diena, gimtadieniai, jubiliejai, šokių šalys, kosmetikos rodo, gradacijos dovanos ir daugiau įdomus ieško, gražių spalvų.

Pakuotės Turinys.

10x Lūpų dažai

7 Matinis Skysti Lūpų Dažai
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
8 Kosmetikos Grožio
9 ilgalaikis, Pigmentai
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Naudos Lengva Nešioti
Tipas LŪPŲ dažai
2 Makiažas
3 Drėkinamasis
6 ilgalaikis
10 Natūralus
1 Maquillaje
Kilmės KN(Kilmės)
5 GYVINTI
4 Atsparus Vandeniui Lipstains
Kiekis 10pc

Panašūs produktai