Drugelis Nešiojami Dildo Vibratorius su APP "Bluetooth" Belaidžio ryšio Kontrolės G-spot Klitorio Stimuliacija Kelnaitės Seksas Pora Suaugusiųjų

€29.29

-48%

€57.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dildo moterims, dildo trauka, dildo šilumos, butt plug, seksualinio žaislo, analinis led, dildo with heat, analinis diamond plug, dildo minkštas, asilo uodega.

Pareigos:

*Naudoti saugaus medicininio silikono medžiaga *Drugelio formos, lengva naudoti, tiesiog paspauskite jungiklį mėgautis *APP "Bluetooth" kontrolės *Multi-dažnio stimuliacija, klitoris, kelis G-taško orgazmus *Ultra-quiet dizainas, patogiau naudoti *Triukšmo Lygis:<50db, 100% atsparus Vandeniui *Tinka poroms ieško įspūdžių, galite nuotoliniu būdu valdyti savo draugei per APP lauko centrai

Aprašymas:

1.Dydis:Veiksminga ilgis 9.5 cm/3.74,ir Butterfly dydis:7.5cmx9.5cm(2.95inx3.74) 2.Net svoris:70g /oz 2.47 3.Galia:USB Rechargerable 4.Įkrovimas:Apie 2 val. 5.Naudojimo laikas:90-120 Minučių 6.Vibracija:10 greitis 7.APP "Bluetooth" Bevielio ryšio Valdymo 8.Atsparus vandeniui:viso kūno vandeniui Pakuotė: Specialios oro skiltyje privatumo paketas ne "lytis", "word"

App operacija Ieškoti"REALOV" programa saugo galite atsisiųsti

Paketą, Įskaitant:

1 x APP kontroliuojamos Vibratorius 1 x USB Charing Kabelis 1 x Saugojimo krepšys 2 x dovanos

Privatumas Garantuotas:

Apsaugoti jūsų privatumą, mūsų pareiga, ir mes turime didžiulę patirtį.Tik jūs žinote, kas yra pakuotėje. (Prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų)

Apie klausimus

Jei turite kokių nors klausimų, kad yra neaiškus arba nesuprantamas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba bet kuriuo metu.Daugeliu atvejų, tiesioginė informacija nepadės išspręsti problemos.Bendravimas gali išspręsti problemą.Tikiuosi, kad suteiks jums gerų pirkinių patirties.

Apie mūsų produktą:

DopaMonkey yra kompanijos savo prekės ženklą.Jis sukurtas ir pagamintas pagal savo bendrovę.Gamybos medžiagų ir produktų yra griežtai kontroliuojamas.Prašome pirkti ir naudoti.

Apie mus:

Mes esame komanda, skirtas pagerinti seksualinę patirtį moterų ir vyrų.Jūsų pasitenkinimas bus didžiausia mūsų siekimas.Jei turite kokių nors klausimų, prekybos procesas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padėsime jums išspręsti problemą pirmą kartą.Prašome patikėti, kad mano produktai, ir aš atneš jums laimingas pirkinių patirties ir produkto patirtį.

Apie privatumo:

Apsaugoti privatumą, mūsų klientai yra mūsų atsakomybė.Mes turime didelę patirtį pakavimo privatumo.Nesijaudinkite, tik jūs žinote, kas yra pakuotės viduje.

Įkrovimo laikas apie 2 valandų
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas DOPAMONKEY
atsparus vandeniui Gyvenimo Vandeniui
Kilmės KN(Kilmės)
Commodity Quality Certification 3C, CE
Funkcija 3 G-taško vibratorius
dydis APP Bluetooth vibrator
Medžiaga Silikono
Naudojant laikas Apie 90-120 minučių
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija 5 Dėvėti Kelnaitės Vibratorius
Tipas G-Spot
Elemento Tipas Vibrators
Įkrovimo režimas USB Rechargerable
Funkcija 1 Drugelis Nešiojami Dildos
Funkcijos 2 APP "Bluetooth" Bevielio ryšio Valdymo
Modelio Numeris Drugelis Nešiojami Dildo
Funkcija 4 Penkių kontrolės metodai

Panašūs produktai