Džinsai Alkūnė Audinio Geležies-dėl Džinsinio audinio Lopai Drabužius "PASIDARYK pats", Remonto Kelnes Kelio Aplikacijos Drabužiai, Džinsai lipnios Skylę Remonto Pleistrai

€1.11

-29%

€1.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pleistras, napapijri, akių geležies pleistras, jean moterims, metallica pleistras, geležies ant pleistro vaikams, alkūnė pleistras, tsukasa, biker fabric denim, naruto pleistras.

Aprašymas:

Naudojimo būdas:

1. Pirmasis įdėti audiniu vietoje, kurioje norite įklijuoti.Stick drabužių pusėje su karšto lydalo klijai (klijais negali būti nuplėštas).Įkaitinkite geležies ir geležies iš priekio, ir iš audinio 10-20 sekundžių nustatyti audinio.Taip pat galite naudoti adata ir siūlais taisyti padėtį audiniu prieš lyginimo, siekiant išvengti nuokrypis audiniu.

2. Pasukite fiksuotoje padėtyje audinio, lipdukai ir drabužių (arba kitų tekstilės medžiagų), geležies iš atvirkštinės pusės 30-60 sekundžių užtikrinti, kad atgal klijai ištirpsta ir audinio etiketės yra tvirtai pritvirtintas prie drabužių (arba kitų tekstilės medžiagų).

3. Geležies 1-2 minutes iš priekio, daugiausia paspaudus kraštų ir kampų audinys pastas užtikrinti lygus paviršius ir tobula integracija su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų).

Atsargumo priemonės: naudoti audiniu lipdukus su blizgučiai, karoliukai, vandens grąžtai, šilko gėlės ir vilnos kamuoliukus, taip pat medžiaga lipdukai išsiuvinėti su metalo vielos, jie turėtų būti išlyginti iš pusėje pirmą kartą, ir tada kampai turėtų būti neapdailintais kraštais iš priekio, šono, po audiniu lipdukai yra fiksuotas tvirtai, kad nebūtų pažeisti blizgučiai ar kitais ornamentais priekyje.Drabužiai (arba kitų tekstilės medžiagų), turėtų būti laikomi sausai.Kai lyginimo, nereikia naudoti geležies purkšti vandenį ant audinio lipdukai ar drabužius.

Paspaudus audinys gali būti glaudžiai derinamas su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų) ilgą laiką.Jei audinys nukrenta po tam tikro laiko, arba nukrenta po plovimo, tai reiškia, kad geležies temperatūra yra žema metu lyginimo, arba lyginimo laikas yra per trumpas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Džinsinis Audinys

Tipas: Džinsinio Audinio Lopo

Stilius: Geležies-dėl

Dydis ir Kiekis:

Tai 12,5*12,5 cm / 4.9*4.9 (5VNT)

14*11cm / 5.5*4.3 (5VNT)

7.5*7.5 cm / 2.9*2.9 (5VNT)

7.5*5cm / 2.9*1,9 (5VNT)

Naudojimas: maišelis, drabužių, skrybėlių, batai, kelnės

Pakuotė:

5vnt-tik 12,5 * 12,5 cm Džinsinio audinio Lopai

5vnt 14 * 11cm Džinsinio audinio Lopai

5vnt 7.5 * 7.5 cm Džinsinio audinio Lopai

5vnt 7.5 * 5cm Džinsinio audinio Lopai

Stilius Siūti-On
dydis 12.5x15.5cm
Technics Appliqued
Funkcija RANKŲ darbo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 0326589
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas Taip

Panašūs produktai