Sulankstomas Dviratis Krepšys Krepšys Brompton Daržovių Krepšelis Vandeniui Audinio Dviračio Krepšys, Laikiklis Accesorios

€11.43

-33%

€17.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: brompton priekiniai blokuoti, krepšys brompton, dviračių saddlebag, brompton dangtis, krepšelio rankenos, brompton stabdžių trinkelės, dviračio galinis stovas krepšelio, brompton, dviračio krepšys, dviračių brompton.

Savybės:

Izoliacija ir ledo išsaugojimas

Tiek dviračių saugojimo dėklas ir aušintuvas maišelį.Jis atėjo su, sluoksnio storio aliuminio folija, kuri gali pasiekti poveikis šilumos išsaugojimas ir ledo išsaugoti ir išlaikyti maisto ar gėrimų jums atnešti šviežių.

Jautrus telefonas langą

Telefonas lango rankenos krepšys yra ne tik skaidrios ir patvarus, tačiau taip pat jautri veikti mobilusis telefonas patogiai metu žirgais, tinka visų modelių išmaniųjų telefonų, GPS ar maps.

Didelės talpos

Įrengta didelė talpa 5L, puikiai turėti visus elementus, reikia kasdien žirgais, pavyzdžiui, išmanusis telefonas, vandens butelis, piniginė, raktai, akiniai, dviračių remonto įrankiai, ausinių, žiebtuvėliai ir kiti dviračių priedai.Kas daugiau, ji yra skirta tinkliniai maišai, iš abiejų pusių, tai labai patogu rūšiuoti ir saugoti savo daiktus.

Atsparus Vandeniui

Dviračio krepšys yra pagamintas iš aukšto tankio PVC medžiaga, vandenį atstumiantis ir patvarus.Purvo ir nuotekų galima valyti apliejimo lengvai.Ir užtrauktukas yra taip pat atsparus vandeniui, padeda išvengti lietaus vanduo patenka per dantis.

Pastovi instaliacija

3 kablys ir kilpa užtrauktuku įdiegti dirželis, padėti išspręsti maišą ant dviračio per kelias sekundes.Unikalus suprojektuotas itin minkšto silikono paviršius, ne tik užkirsti kelią savo dviratį dažų nuo braižymo, bet taip pat yra skaidrių-įrodymas, kad užtikrinti stabilesnį montavimas.

Techniniai duomenys:

Tipas: motociklo priekinis krepšys

Medžiaga: PVC

Kiekis: 1pc

Prekės Spalva: juoda

Dydis: 22.5*11.5*18.5 cm/8.84*4.52*7.27 colių(L*W*H)

Svoris: 400g/14.11 oz

Pakavimo sąrašas

1*dviračio priekinis krepšys

6 juoda, PVC,
5 Pietūs maišą
9 Dviratis
10 kalnų dviratis, kelių dviratį
7 5l, Didelės talpos,
4 Pečių Maišą,
1 Dviračio Priekinis Krepšys,
3 ranka maišo,
2 Izoliuoti Krepšys,
Kilmės KN(Kilmės)
8 telefonas langą

Panašūs produktai