Varpos Žiedas Vibratorius Prostatos Stimuliatorius Analinis Kaištis Vibratorius Ir Nuotolinio Valdymo Analinio Sekso Žaislas, Skirtas Vyrų Prostatos Masažas Šildymo Vibratorius

€23.64

-47%

€45.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sėklidžių, prostatos massager, dildo storio, analinis butt plug, vyriškosios lyties, vardinė prostatos massager, dildo mažas, prostata vibratorius vyrams, analinis šilumos vibratorius, dildo stiklo, siurblys lytis.

Šildymo prostatos massager belaidžio priimti visiškai naujas dizainas atitinka ergonomikos, galvos dalies modeliavimas blizgesys realus, ir lankstus, sklandus ir švelnus, prijungti į moters makštį, g-spot, tarpvietės, vyrų sėklidės, prostatos p-vietoje ir pan.Įjunkite mygtuką vibratorius, spustelėkite mygtuką šildymo funkcija, vibruoja ir 90℃ sukasi uždegti savo aistra!Replės formos created vizualinė stimuliacija ir dvasinį malonumą!Šildymo vibratorius imtis klientų reikalavimus atsižvelgta, patenkinti savo vidinį širdyse troškimą, atsikratyti vibratorius kietas ir standus touch įrašyti savo norą, kiekvieną naktį, atleiskite kasdien!Produkto informacija: 1. Gamintojas: Sexrabbit 2. Produkto Pavadinimas: Replės Šildymo Prostatos Massager Belaidžio 3. Pažangi Pastovios Temperatūros: 38℃-42℃(apie 100.4℉-107.6℉) 4. Įkrovimo Laikas: 120 minučių 5. Darbo Trukmė: 90 minučių 6. Vibracijos Režimai: 7 7. Įvairių nuotolinio valdymo pultas: 20m/65.6 ft 8. Atsparus vandeniui: Gyvenimo vandeniui 9. Varikliai: 2 varikliai 10. Iš viso dydžio vibruojantis analinis kaištis: 13cm/5.5 colių 11. Insertable dydis vibruojantis analinis kaištis: 10cm/3.9 colių 12. Dydis belaidžio: 3cm/1.2 colių 13. Ilgis belaidžio: 7cm/2.8 colių Pakavimo Sąrašas: 1 x Replės Šildymo Prostatos Massager 1 x Bevielis Valdymo(akumuliatoriumi) 1 x USB įkrovimo kabelis 1 x Vartotojo Vadovas Šiltas Patarimai * Produktas neturėtų būti naudojamas su mėlynėmis, patinę, ar uždegimas srityse, įskaitant odos lacerations. * Nustoti naudoti iš karto, jei diskomfortas atsiranda. * Prašome naudoti ją su tepalas geresnis jausmas. * Prašome laikyti vaiką nuo šios sekso žaislas. * Dydis rankiniu matavimo, prašome leiskite jam su mažai nuokrypis.

Apie Paketas Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes garantuojame siųsti savo produktų saugūs.Produktas bus supakuotas su air bag/geltonas burbulas plastiko paketas, siekiant išvengti žalos per transportaion.Apie Garantija Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais.Apie Produktą Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui, (Tai yra normalu, kad jums kvapas, nestiprus kvapas, kai pirmą kartą atidaryti, nes produktas buvo sandarioje pakuotėje mėnesių.Prašome išvalyti jį ir sausa, ji natūraliai, kvapas greitai dingsta.) Apie Siuntos Mes atsiųsime dėmesį, kad per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo įvairių pasaulio šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.Ką daryti, jei atitinka produkto problema Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes tikime, kad komunikacija yra daug geriau, nei ginčų.Apie Darbo Laikas Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.prašome palaukti.Apie Atsiliepimą Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Star".

Triukšmo Bd 40
Šildymo Režimas Taip
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
Produkto Tipas flirtuoti
Prekės Pavadinimas y.Meilė
Produktas 1 suaugusiųjų žaislai
Produktas Vibratorius pora
Savybės 7-dažnio vibracijos
2 produkto lesbietės
Medžiaga Silikono, ABS-Medicininis silikonas
Nepadori Nuotrauka No
atsparus vandeniui Taip
dydis 15*4.5*15cm
Modelio Numeris W106
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai