Geriamojo Žaidimas Žaislas Medinis Žiedas Toss Žaidimas Metimas Kabliu Stalo Žaidimai Montessori Žaislas, Žaidimai Vaikams, Žaislai, Vaikų, Suaugusių Šalies Namų Žaidimas

€9.01

-43%

€16.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: montessori švietimo žaislas medinis, lauke montessori, valdybos montessori, abacus skaitiklis, kia shuma, žaidimas montessori, amatų medienos, didelis veiklos valdyba, "pasidaryk pats" mediniai, granulių turėtojas montessori.

Savybės:

1. Modernus ir Paprastas Dizainas: medienos yra tvarkomi, siekiant pabrėžti natūralų tekstūros medienos.Atrodo puikiai, baras, alaus darykla arba savo namuose.

2. Rankų darbo Amatų: Kiekvienas gabalas buvo kruopščiai paruošta ir yra visiškai unikalus.Struktūra, griovelius ir įlenkimai medienos užtikrinti, kad mūsų produktų atrodo tvirtas ir netolygus.

3. Priklausomybę Smagu: Greitas interaktyvus žaidimas, naudojant tradicinius žiedo supimas technologija, kuri leidžia jums kirstis su kito žaidėjo pirštai ir tapti pirmuoju žaidėju, patenka į žiedą.

4. Dalyvauti Partijos: Grumiasi kablys!Jus backsplash, paplūdimys, šeimos poilsis, kempingas, ir net kaimyno garažas šalis!Atlikti statymą su savo konkurentais, prieš žaidimas prasideda, žaisti kiekvieną žaidimą, uolėtas stiliaus.

5. Lengva Surinkti: Stygos, kilpos ir kabliukai yra iš anksto surinkti gamykloje.Tiesiog įdėkite kaiščius į apačią ir viršų, barai.Ne varžtai yra reikalingi.Jis gali būti suskirstytas palengvinti kelionės ar laikymo.

Techniniai duomenys:

Kaip žaisti:

1. Vieta, maži mediniai stiklo-centras ir ratas, touch ring ir eiti!

2. Kiekvieną kartą, kai jums mesti kabliu, perkelti į mažą stiklinę su 1 pozicija link savo varžovą.

3. Kai mažas stiklo tolsta nuo pabaigos, kopėčios, žaidėjas bus laimėti.

Medžiagos: medžio, geležies

Pakavimo Sąrašas:

Medinis Kablys Žaidimo Rinkinys*1

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Temos Profesijos
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas Vaikai Montessori Žaislai
Sertifikavimo BMK, Kinija sertifikuotas (3C)
Dropshipping Parama
Modelio Numeris Vaikai Montessori Žaislai
Rekomenduojame Amžius 7-12m

Panašūs produktai