Vyrų, Moterų Sporto, Paplūdimio Lauko Žvejybos Kelionės Spalvinga Saulės Akinių Mados Klasikinis Aikštėje Poliarizuoti Akiniai nuo saulės UV400 Akiniai

€3.76

-50%

€7.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akiniai nuo saulės folija, gqfas akiniai nuo saulės, cs akiniai nuo saulės, rayitos akiniai nuo saulės, bafan akiniai nuo saulės, efe akiniai nuo saulės, rebun akiniai nuo saulės, colnels akiniai nuo saulės, alavo akiniai nuo saulės, dalis akiniai nuo saulės.

Eikite Į Mano Parduotuvę

Pristatymas

1) Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 1 ~ 7 dienas, kai jūsų apmokėjimas yra visiškai patikrintas.

2) Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų (ypač kinijos oro mailpost), nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Spalvos

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Stilius Aikštė
Lens Height 44mm
Sertifikavimo Nėra
Lens Width 63mm
Lenses Material polaroid
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Eyewear
Eyewear Type Sunglasses
Frame Material Polycarbonate
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
Lenses Optical Attribute Poliarizuota, VEIDRODIS, UV400
Lytis VYRAI

Panašūs produktai