Šuo/katė kilimų Šiaurės Kilimas Minkštas Flanelė 3D Atspausdintas Kilimėlių Salonas Zonos Kilimėliai Kilimėlis Anti-slip Didelis Kilimas Kilimas Kambarį Dekoro D-007

€23.47

-32%

€34.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kilimas į kambarį, didelių 3d kilimėliai, miegamajame kiliminė danga, Kilimas, juoda persų kilimas, kiliminė danga miegamajame, kietas kilimas, kilimas modernus, persų kilimas, kilimas vilnos verpalai.

Paruošimo laikas: mums reikia 2-3 darbo pasiruošti dienų nuo pardavimo savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

Pastaba:

Jei jums pasirinkti mirti nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus tiesiogiai.gauti pristatyti jūsų namuose tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia dalių, pardavimo, rinkti jų sekimo numerį, pardavimo ir jūsų asmeninio ID parduoti jūsų prekę Mes jums pranešti, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Būklė: 100% brand kokybės Užtikrinimo Duden Apie Drop-laivyba: Mes factory outlet , Ir paramos lašas laivybos.Gali Pasirinktinį dizainą , JAV pasiūlyti Ir dydis, EUR dydis.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime suteikti jums mirti nuotraukas be watermark .Pasirinkite mus , Pakanka išspręsti Sunku mirti, problemų Už jus, ir Išplėsti pardavimą .Mes naudojame labiausiai atitinkančių Ir greičiausias būdas transporto , Siūlanti Aukštos raiškos spaudinių Ir dydis Atitiko drabužių dydžiai , kokybės audiniai Ir Puikus meistriškumo .Greitai pranešimo atsakymą .Ir gali suteikti nemokama projektavimo, Never die dizaino atskleisti .

1. jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome Teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių mums , Ir 5 žvaigždutes Už Išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums mirti Screenshot tiek 5 žvaigždžių , Mes suteiksime jums NUOLAIDOS parduoti kitam užsakymui.

2. jei jums mūsų prekės nuorodą Apie pardavimo savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ pardavimo kitam užsakymui. 3. jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, Pls susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus .Mes 100% garantija Kiekvieną problemą, slove jums.

4. prašome mums žinutę, Prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba bet koks ginčas, atviras tvarka.Komunikacijos yra geriausias būdas Mirti yra išspręsti problemas.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės, jūs galite grąžinti arba mainų parduoti savo daiktus ir per 30 dienų nuo suteiktų data

Naudojimas:

1. gautas prekes per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Plauti Stilius Plauti Rankomis, Automatinė Plovykla
Medžiaga 100% Poliesteris
Vieta gyvenamasis kambarys
Transporto Pardavimas 1 vnt
Apdailos Stilius Mados
Dizainas Persų
Formos Rectangle
Technics Mašina Padarė
Modelio Tipas PORTRETAS
Stilius Klasikinis
Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS, Lauko, Dekoratyvinis, Komercinės

Panašūs produktai