Silikono Saldainiai Pelėsių Širdies Debesis Lietaus Lašas Vandens Lašelius Formos Šabloną Už Bedantis Šokolado Saldainiai Jello Ledo Kubelių Padėklas Tortas Įrankis

€1.25

-30%

€1.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šokolado pelėsių polykarbonate, Debesis forma, minkštas lapų, pranešk apie netikrą nagai vaikai nemokamai, pelėsių lapas, permatomas silikoninis širdies pelėsių, gumi, jello poky pyragas, šokolado moldes polikarbonatas, lego pelėsių.

UNIKALUS ŠIRDIES, DEBESŲ, IR lietaus lašas FORMOS: smagiai sukurti gardžių skanėstų, įvairių formų, kad lengvai iššokti iš šio non-stick bedantis pelėsių.

100% BPA FREE & LGFB PATVIRTINTI SILIKONO: Tik aukščiausios kokybės silikono naudojama taip, bedantis pelėsis yra, garantuoja, kad išlaikyti "žiupsnelis bandymas." Saugi ir patvari šaldiklis, šaldytuvas, orkaitė, mikrobangų krosnelė ir indaplovė.Atsparūs temperatūrai nuo -40 iki 450 laipsnių pagal celsijų.

PADARYTI ĮVAIRIŲ SKANUS NAMINIS GYDO: būkite kūrybingi!Nesvarbu, ar tai namų gummies, maistingas bedantis vitaminų, gardūs šokolado įkandimų, ar įdomus-formos ledo kubelių, tai silikono saldainiai pelėsių yra pakankamai lanksti, kad padaryti daug įvairių skanėstus.

ĮDOMUS IR PAPRASTAS BŪDAS PADARYTI SVEIKĄ GUMMIES: Tai silikono pelėsiai yra lengva naudoti, todėl jūs galite praleisti savo laiką, smagiai su savo šeimos sukurti mielas, skanus, sveikas bedantis užkandžiai figūrų visai šeimai bus meilė!

Spalvos atsitiktinės

Sertifikavimo MPT, LFGB, SGS
Modelio Numeris DGGJ0068-shuidiB
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Tipas Pyragas Įrankiai
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai