Custom Drabužių Žymeklį Traukti Griežtų Saugumo Plombos, Plastikinės Žymeklį, Vienkartiniai Drabužiai, Batai ir Logistikos Bagažo Vežimo 100 vnt

€16.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini lagaminas, supintas drabužių tegus, lentyna tegus, ranka tegus, keychain tag, hisoka, custom holograma lipdukas, laidų žymės, etiketė, pakabinti tegus.

Custom Drabužių Žymeklį Traukti Griežtų Saugumo Plombos, Plastikinės Žymeklį, Vienkartiniai Drabužiai, Batai ir Logistikos Bagažo Vežimo 100 vnt

Įskaitant: 100vnt

Dėmesio:

1. Mes teikiame spausdinimo paslaugos.Jei norite spausdinti savo logotipą, skaičiai ar žodžiai QR kodą žyma, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant.

2. Mes atsiųsime tuščias žymas, jei galite pateikti užsakymą nepasitarę su mumis.

3. Visi atspausdintas logotipas, skaičių, žodžių, QR kodas, yra juoda.

4. Spausdinimo paslauga yra nemokama.Jei galite pateikti užsakymą spausdinimo paslaugos, prašome būti tikri, kad yra pritaikyti sevices, ir produktai yra unreturnable.

Specifikacija:

-- Medžiaga: Aukštos Kokybės Plastiko

-- Spalva: Rožinė/Geltona (kitų spalvų avaliable, prašome susisiekti su mumis)

-- Ilgis: 142mm

Savybės:

-- Pritaikoma: Advanced Lazeriniai Spausdinimo Technologija gali Spausdinti Logotipą, Telefono Nr., Adresas, Dydis, Rimtas Kodu, QR Kodas, ir pan.

-- Lengva Taikyti: atsigriebti ruoniai ir savaiminio fiksavimo, nereikia jokių įrankių; kai įdėta visam laikui užblokuotas, dateless ir labai saugus.Reikalauti, kad pjovimo pašalinti.

-- Plačiai Naudojamas: apsaugos žymeklį ruoniai yra plačiai naudojami Drabužiai, Batai, rankinės, Lagaminai, Dovanų, muitinės Sandėliai, Oro transporto Krovinių, Banko ir Pašto, Logistikos Paslaugos ir pan.

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Pristatymas:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, brokeragefees, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Drabužis Žymės
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Secuity Antspaudas
Modelio Numeris QR-142
rūšiuoti Custome Plastiko Tegus
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Naudoti Krepšiai, Garment, Batai
Naudojimas drabužis tegus
Technics SPAUSDINTI

Panašūs produktai