35ED Dušo Galvutė 360° Reguliuojamas Pasukti Ne-Skylių Dušo Galvos Laikiklis tvirtinimo prie Sienos Laikiklis Rankinio Dušo Galvutė Stovas

€0.51

-14%

€0.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dušo galvos laikiklio siurbimo bronzos, augalų atrama, lentynos laikiklis, bidė turėtojas, dušo galvos laikiklio siurbimo "amazon", dušo slankiklį, geležinkelių dušo, laikiklis tv, vonios kambarys drainer, dušo stiklo sienos laikiklis.

Funkcijos: 1.PAPRASTA IR PRAKTIŠKA.Reguliuojamo dušo galvos laikiklis naudoti aplinkos apsaugos ABS medžiaga, stiprus, atsparus vandeniui ir drėgmei atsparus, heavy duty, stipri siurbimo, atspari korozijai ir rūdims.

2.LENGVAS MONTAVIMAS.Ne nagai, nr. gręžimo, nr. sienos žalą, jokių klijų, greitas montavimas.Tiesiog paspauskite įdiegti, paruoštas naudoti.Dušo laikiklis yra suderinama su dauguma standartinių purkštuvus.

3.REGULIUOJAMAS KAMPAS.Lengva reguliuoti kampas tiesioginių antgalis.Antgalio laikiklis gali būti pasukti 360 laipsnių.

4.PLATUS NAUDOTI IR PATVARUS.Dušo stovas yra tvirtas ir anti-numesti .Tinka visų rūšių sklandžiai sienos, marmuro, metalo plokštės, dažai, lentos, keraminės plytelės, sklandžiai, stiklas ir kt.

5.ALL-IN-ONE.Šio siurbtuko dušo laikiklis leidžia jums įdėti dušo rankos ne bet kokį norimą aukštį.Sukasi projektavimo, suteikiant reguliuojamas kampas gebėjimus, bet kokiu kampu, nedvejodami pakoreguoti, kad atitiktų visus jūsų poreikius.

Specifikacija: Medžiaga: Plastikas

Spalva: Tamsiai Žalia, Šviesiai Žalia, Mėlyna, Geltona, Balta

Dydis: Apytiksl. 6.5x16.5cm/2.56x6.50in

Svoris: Apytiksl. 40g

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Siurbtukas Dušo Laikiklis

pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Modelio Numeris Suction Cup Shower Bracket
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai