Kūrybiškumo Paprastu Laišku Dušo Užuolaidos Poliesterio Audinys Atsparus Vandeniui Ir Modernių Namų Papuošimai Baltos Spalvos Dušo Uždanga Vonios Kambarys

€6.95

-38%

€11.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: uždanga, aukščio baltos užuolaidos, užuolaidų langą, matinės baltos užuolaidos, užuolaidų kambarys, baltos linijos užuolaidos, virtuvės užuolaidos, baltos užuolaidos voil, baltos užuolaidos folija, užuolaidų vien.

☆ Pastaba: 1. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą. 2. Dydis: pls leisti 1-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas. 3.120x175cm ir 150x180cm produktų, nes dydis yra per mažas, yra tik 10 skylių. 180x180cm ir 180x200cm turi 12 skyles. ☆ Užuolaidų Pakuotė: 1pcs * Dušo užuolaidos, 12pcs * Kabliukai Patarimai : Jei jums pasirinkti dušo užuolaidų komplektas.Dušo užuolaidos pristatomi dydžio jums pasirinkti, bet įtraukti kilimėlis yra tik vienas dydis (40x60cm).Produkto valymas: Gaminius galima plauti ir skalbti mašinoje, bet pabandykite ne džiovinimo siekiant tvirtas, sausas, džiovinti, nereikia tiesioginių saulės spindulių, ne duok atgal non-slip gumos soled tiesioginių saulės spindulių.

Kilimėlio Medžiaga Suede + Atminties Putos
Medžiaga Poliesteris
Kilimėlio Dydis Tik 60x40cm
Produkto Naudojimas Dušo Užuolaidos / Užuolaidos / Ekranas
Modelio Numeris YL22114
Kablys Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas LB
Modelis Raidės
Užuolaidų Pakuotė 1pcs * Užuolaidų ir 12pcs * Kabliukai
Stilius Modernus
Užuolaidų Funkcija Vandeniui / Miltligė įrodymas / Plaunamas
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly

Panašūs produktai