Airtag Atveju Silikoninis Apsauginis Dangtelis Stebėjimo Anti-lost Šuo Padengti Naudojama "Apple" Airtags europos sąjungos Oficialusis Metalo Sagtis Oro Tag Gps

€1.04

-49%

€2.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moto sienos, gp tracker, keychain, oro tag, Peliukas Mikis, 6 v baterijos laikiklis, hisoka, gps karinės, Pagrindiniai Tracker, 14500 baterijų laikiklį.

"Apple Airtags Atveju silikono Keychain Apsauginės, Skirtos Airtag Tracker Kreipiamojo Prietaiso Anti-lost Už airtag oro tag Atveju llavero Funkcijų

100% nauja!

Aukštos kokybės medžiagos.Tai Airtag atveju savininkas yra pagaminti iš lanksčios ir minkštos skysto silikono, patogios ir ilgaamžės, ryškių ir madingų spalvų.

Gaubtas tinka sandariai aplink savo "apple" locator tracker, siekiant užtikrinti, kad ji lieka įdėti, todėl jūs galite stebėti, kokia ji prie.Patogus ir lengvas montavimas ir išardymas.

Pilną apsaugą airtags finder " ieškiklis tracker, išvengti įbrėžimų, veiksmingai rezervo lašai ir susidūrimų, profesinės saugos konstrukcija prailgina jo tarnavimo laiką.

Su raktų žiedas, lengva nešiotis.Galite paprastai ir patogiai prijungti jį prie savo raktų, schoolbags, mobilieji telefonai, šuns pavadėlio, vertybių ir daugiau.

Specifikacijos

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Juoda, raudona, rožinė, oranžinė, mėtos žalumo

Dydis: Apie 69.3x36.6mm/2.7x1.4"

Dėmesio

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

Mes tik parduodame apsauginius atveju Airtag tracker, ne tracker.

Pakuotė

1 x Apsauginė Atveju Airtag

dydis About 69.3x36.6mm/2.7x1.4"
Funkcija "Apple" Atveju Airtag
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas YCDC
Kilmės KN(Kilmės)
Kalbos lietuvių
Suderinamumas ios
Taikymo Amžiaus Grupėje Vaiko
Tipas Atvejais

Panašūs produktai