Animacinių Filmų Katės Vazonas Gyvūnų Keramikos Vazonas Gyvūnų Ornamentais Vazoninių Augalų, Gėlių Kompozicijų Namų Dekoracijos

€3.44

-29%

€4.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bonsai, dekoro vaza, augalų puodą, pot, augalai vazonuose, orchidėja plastiko vazonas, katė augalų puodą, vazonas, netikrų gėlių vazonas, augalų puodą.

Animacinių Filmų Katės Vazonas Gyvūnų Keramikos Vazonas Gyvūnų Ornamentais Vazoninių Augalų, Gėlių Kompozicijų Namų Dekoracijos

Kulka taškų:

1. Mielas ir gražus išvaizdą, stiprina patrauklumo.Su gražia sultingi augalai, bendrą išvaizdą, yra linksma ir miela.Puiki dovana vaikams ar kačių mėgėjams.

2. Keraminės medžiagos daro tai švarus ir paprastas, tinkamas bet saldus namų puošybai.Labai tinka dekoravimo palangės, stalviršiai, valgomojo stalai, lentynos, vaikų kambariuose, miegamuosiuose.

3. Daugiafunkcinis gėlių vazonus, bet taip pat ir rankdarbius.Lengvai suderinti savo šeimos stiliaus, tinka patalpų aplinką.

4. Ten yra maža anga apačioje nutekėjimo augalai.Idealiai tinka paprastai ir lengvai tilpti nedidelis vazoninių augalų (pvz. succulents, kaktusai, aloe ir live rock augalai).

5. Tinka vazoninių augalų arba dirbtiniai augalai.Išvaizda kačiukai prideda mielas saldumas augalų, kuriuos galite taip pat rodyti savo mėgstamus augalus.

Aprašymai:

Medžiaga: Keramika

Dydis: 15.8*8cm

Pakavimo sąrašas

1*Vazonas

Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris katė vazonas
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Stilius kinų stiliaus
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas Gorrupe
Naudojimo Sąlygos Desktop

Panašūs produktai