2VNT Palapinė Polių Palapinė Remti Lazdele Nešiojamų Reguliuojamas Aliuminio Lydinio Paramos Tentas, Tentas Rėmas, Lauko Kempingas, Žygiai

€30.63

-38%

€50.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skristi lazdele vamzdis, tarp skaidrių polių aliuminio, polių brezentas, kempingas polių jungtis, trumpas palapinė polių, Kempingas Šviesos, naturehike teleskopinis polių palapinė, scotty lazdele parama, stick vaikščioti, palapinė vinys u.

Kulka Taškų:

1、Lengvas ir Rūdžių atsparia: Pagamintas iš aliuminio lydinio, šie strypai yra labai stiprus, todėl, kad strypas turi geresnį stabilumą.Jie yra lengvi ir rūdims atsparus, ypač tinka beach kempingas.

2、Reguliuojamas Vandeniui Polių: Lengvas palapinė polių tinka turistinius, pėsčiųjų, kempingas, hamakas, pastogės arba tentu.Reguliuojamo vandeniui audinio polių yra jūsų puikus nešiojamas būtinybė.

3、strėlės ilginimas Dizainas: reguliuojamas tarp strypo aukštis gali būti reguliuojamas, ji tęsiasi nuo mažiau nei 35.44 colių 90.56 colių, leidžia jums gauti aukštis, reikalingas ruožas palapinę ar brezentas.

4、Tvirtinimo Skylių: dvigubo skyles ant polių galva, gali būti naudojamas nustatyti vėjo virvę.

5、Lengva Atlikti: ašigalio gali būti sulankstyti į 35.4 cm ilgio.Jis yra kompaktiškas, lengva laikyti, kai nenaudojamos.Jūs galite pasiimti su savimi bet kur ir greitai nustatyti savo brezentas arba palapinėje.

Savybės:

Didelio vėjo pasipriešinimo, lengva plėtimosi ir susitraukimo, paprastas ir patogus nešiotis, lengva laikyti, žemės nagai ir vėjo atspari virvė yra 90 laipsnių, žemės nagai link palapinės, gali atlaikyti didžiausią įtampą.

Kaip Naudoti:

Po tempimo, tinkamas ilgis, pasukite į dešinę ir užveržkite, tada pataisyti įstrižai su vėjo virvę (perkami atskirai), kuris gali nuolat remti ir nustatyti kupolo palapinę.Jei ne jį, naudoti sraigtiniai į kairę trauktis į trumpiausio ilgio, patogi laikymui.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Matmenys(apytiksl.):

Išorinis skersmuo 3 sekcijų aliuminio vamzdžiai: 30mm/1.18 tam, 25mm/0.98 tam, 21mm/0.83, ir kuo ištraukiama ilgis yra 0,9 metrų, ilgiausias 2,3 metrų

Pakavimo Sąrašas:

2*Palapinė Polių

2*Rainproof Bžūp

1*Oksfordo Audinys Neperšlampamas Maišelis

Tipas 3 - 4 Asmeniui Palapinėje
Kilmės KN(Kilmės)
Priedų Tipas Palapinė Nagų
Drop laivyba Parama

Panašūs produktai