Tuščiaviduriai Odos Silicio Gelio Pagalvėlės dviračio Balno Kalnų dviračių kėdutė vtt lenktynių Mtb Minkštas važiavimas dviračiu pagalve Balno

€20.61

-32%

€30.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 143mm balno, kėdės sėdynės, anglies saddl, didelis dviračio sėdynės pagalvėlė, anglies gub balno, kėdė padas, saddl, kėdė dviratį pet, kėdė karieta longue, kinų maisto žaislas.

Pavadinimas: prologo kelių kalnų dviračio balno

Medžiaga: Cortex

Dydis: 270*145MM

Svoris: 259g+/-7g

Pavadinimas:kelių kalnų dviračio balno

Medžiaga: Cortex

Dydis: 280*132MM

Svoris: 275g+/-10g

1. Visi mūsų produktai bus tikrinami po vieną, prieš išsiunčiant. 2. Pirkėjas turėtų patikrinti, ar pakuotė dar gauna.Jei jis yra pažeistas, atliekant krovinių, prašome atsisako pasirašyti, tai ir susisiek su mumis laiku. 3. Jei yra kokybės problemų, prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas nuo gavimo, Mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkintas sprendimas jums. 4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti postages jei problemų sukelia jūsų pusėje. 1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, forma išsamias kvalifikacijos jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus. 4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Modelio Numeris san marco
Korpuso Medžiaga Dirbtinė Oda
Kategorijos Priekinės Sėdynės Kilimėlis
Vartotojas VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kelių Dviračiai
dydis 280*132MM

Panašūs produktai