Red star Starbug Scutter Statybiniai Blokai, Plytos, Žaislai Britų sci-fi komedija Vaiko paskutinis erdvėlaivis visatoje Kalėdų Dovana

€23.04

-30%

€32.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: erdvėlaivis, lego raudona, fallout kaukė, "lego" star war, raudona policijos lego, lego kareivis ww2, erdvėlaivis žaislas, mūrinis erdvėlaivis, kosmoso jūrų blokai, blokuoti.

【PUIKI DOVANA IDĖJA】Jūs turite rasti geriausią dovanų idėjos jūsų Vaikai ar draugas.Tai odinas, žadama, kad bus karščiausi Kalėdų dovana, Gimtadienius, Vakarėlius ir dar daugiau! 【MOKYTIS ŽAISDAMI】:Mūsų Švietimo Statybos Rinkiniai gali greitai pagerinti vaikų rankų judesių koordinavimas ir manipuliavimo galimybes ir ugdyti savo loginį mąstymą & problemų sprendimas-galimybė per statybos metu 【KOKYBĖ:】Visi mūsų produktai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų.Rinkiniai yra tikrinamos ir du kartus patikrinti, siekiant užtikrinti, kad visi gabalai yra įtraukiami.Jei jūs prarado gabalas arba atrodo, kad trūksta gabalas, prašome susisiekti ir mes mielai jį pakeisti jums. 【Aišku, PDF, Arba Video instrukcijas】, Kad tarp pastato komplektą įeina spalvinga instrukcijos, surinkimo veiksmai yra aiški ir lengvai suprantama, ir vaikai gali lengvai surenkamas pagal instrukciją. (, Jei jūs negalite gauti tai, prašome palikti savo el. pašto adresą.Ačiū!)

C6973 497 VNT

Prekės Pavadinimas BuildMoc
Sertifikavimo 3C
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris raudonosios žvaigždės ordinas, Starbug, ir Scutter
Medžiaga ABS
Tipas Blokai
Lytis Unisex
Brūkšninis kodas No
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)

Panašūs produktai