Virtuvės maišytuvas lentynos Virtuvės reikmenų Stovas Teleskopinis Kriaukle Sponge šepetėlis Muilas Drainer Turėtojas ne perforuotas servetėlės stalčiuko turėtojas

€5.45

-17%

€6.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baltos patiekalas drainer, virtuvės organų, skoy kriaukle turėtojas, virtuvės storag, oficialus virtuvės reikmenys, metalinės plokštelės drainer, te virtuvės reikmenys, laikiklis dušo, kalėdų patiekalas, virtuvės įrankis.

Aprašymas:

1. Daugiafunkcinis Stovas: virtuvės countertop yra visada šlapias, kai valymo?Nėra kur dėti valymo reikmenys?Tai nutekėjimo stovo išspręsti jūsų rūpesčius.Teleskopinę dizainas tinka visų tipų virtuvės kriauklės.Valymo reikmenys, lazdelėmis ir kt.gali būti lengvai tvarkomi.

2. Declutter Jūsų Countertop: pusės, šis stovas gali būti naudojamas saugoti lazdelės, šaukštai, šakutės ir pan.Viršutinis sluoksnis pakabinti skudurus, ir apatinis sluoksnis kelia indų plovimo medvilnės ir ploviklių ir pan.Įrengtas, su 4 kabliukais pakabinti skutimo peiliukai ir kt.

3. Prailgintas ir Teleskopinis Dizainas: dydis kriauklė gali būti koreguojama, atsižvelgiant į kriauklę.Tinka 34.5-50cm/13.58-19.69 colių(apie) kriauklės, ir dydis lentyna gali būti laisvai reguliuoti pagal dydį kriaukle namuose.Jis gali būti dedamas horizontaliai, ir vertikaliai.

4. Padaryti Gyvenimą Patogu: tuščiaviduriai dizaino apačioje nėra lengva kaupiasi vanduo, ir jis yra patogus gyvenimo, ir tai yra patogiau nutekėjimo, ir tekstūra yra švelni ir patvari, ir jis yra patogus laikyti.

5. Paprastas Montavimas: 1. Įdėkite kabinti lazdele į viršų lazdelėmis laikiklį. 2. Įstatykite apatinę sagtis su lazdelėmis turėtojas įrašą krašto stovo ir paspauskite jį į pagrindinę laikiklis. 3. Reguliuoti stovo pagal dydį kriaukle ir padėkite jį ant šono, kriauklė. 4. Įdiegti kabliuko ir jį naudoti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Teleskopinis, Praustuvo Stovas

Medžiaga: ABS medžiaga

Spalva: tamsiai mėlyna/šviesiai žalia/balta, pilka

Tipas: teleskopinis reguliavimas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

Kriaukle Rack*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Medžiaga ABS
Pavadinimas Teleskopinis, Praustuvo Stovas
Kilmės KN(Kilmės)
virtuvės countertop naudoti Drenažo stovo
Funkcija Kempinė, rpg, lazdelėmis turėtojas

Panašūs produktai