6pcs Didelis Pop-Up tinklo Akių Ekraną, Maisto Padengti Palapinė, Skėtis Daugkartinio naudojimo ir Išardomas Lauko Iškylą Maisto Apima Akių Maisto Padengti Grynosios

€8.28

-50%

€16.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maisto skėtis, gimtadienio atviruką, pop-up, maisto kioskas, japonijos skėtis, 3d gimtadienio kortelė, maisto kiosko, padengti maisto, totoro skėtis, kinijos skėtis, 3d atvirukas.

Aprašymas

Laikyti musių, uodų, bičių ir kitų klaidų, iš savo maisto produktų su šiuo Skėčiu stiliaus maisto palapinėje.Kad šis gražus elegantiškas nėrinių skėtis su jumis, šeimos BBQs, piknikai ir kiti lauko renginiai, ir naudoti juos padengti švediško stalo padėklai, dykuma plokšteles arba atskirų plokščių.Akių medžiagos užtikrina sklandų oro cirkuliaciją ir leidžia aiškiai matyti daiktus viduje skėtis.

Savybės

- Spalva: Balta.

- Medžiaga: Neto. 

- Dydis: Apie 41 x 41cm.

- Sugriūva kompaktiškas ir lengva laikyti.

- Lengva atidaryti, tiesiog vilkikas laido.

- Sulankstomos & Skalbti: Gera vietoje drėgnojo audiniu arba nuleisti akių nuo skėčio rėmo,skalbti rankomis, tai ir sausu oru.

1 * Pakuotės 6pcs Didelis Pop-Up tinklo Akių Ekraną, Maisto Padengti Palapinė, Skėtis Daugkartinio naudojimo ir Išardomas Lauko Iškylą Maisto Apima Akių Maisto Padengti Grynosios

Sertifikavimo CIQ
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai