Baldų Perkraustymas Priemonė Nustatyti Sunkiųjų Produktų, Transporto Lifter 4 Ratais, Perkraustymas Roller Su Varantys Baras Judančių Prietaiso As 21 Dropshipping

€3.00

-38%

€4.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr monstras corporation atveju.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: baldai lifter yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra patvaresni nei plastiko.Tai nedaro žalos grindų ir gali lanksčiai pasukti.

2、Pažangias baldų lifter: baldai keltuvai daro jūsų baldai lengvai.Su ergonomiška, jis leidžia jums pakelti ir perkelti sunkiųjų baldai ir buitinė be neapkraunant nugaros.

3、Lengvai perkelkite slankiklį: Tiesiog pakelti ir išskėskite sunkiųjų baldai su viena ranka!Montavimas yra paprastas ir nereikalauja jokių įrankių.Įrankis padeda liftas, skaidrių, ir reguliuoti sunkiųjų prietaisai ir baldai lengviau.

4、5 vnt Įrankių Rinkinys: pakuotėje yra 4 ritininių pagalvėlės, 1 keltuvas.Vieta lifter pagal baldai ir nuimkite jį (galite padidinti baldai, 2 cm), ir tada įdėti 4 ritininių pagalvėlės pagal keturis kampus baldams.Jis gali atlaikyti 150 kg/330 svarų, todėl galėsite lengvai perkelti baldai ar sunkių objektų.

5、Lengva naudoti: Vieta lifter pagal baldai ir nuimkite jį (galite padidinti savo baldus iki 2 colių (apie 5.1 cm), ir tada įdėkite 4 ritininių trinkelės ant keturių kampų baldai.Jis gali atlaikyti 150 kg /330 svarų sterlingų, kad būtų galima lengvai perkelti baldai ar sunkių objektų.

Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Baldai, Perkraustymas Rinkinys

Medžiaga: Geležis + ABS

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1*Ratų Baras

4*Ratų Perkraustymas Roller

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Funkcija Baldai Transporto Varantys Volai, Baras
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris Baldų Perkraustymas Įrankis
Pakuotė Krepšys
prekės pavadinimas Baldų Perkraustymas Įrankių Rinkinys
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Derinys, Ratų Perkraustymas Roller/Varantys Baras
Prašymas Buitinių Įrankių Rinkinys

Panašūs produktai