5D "PASIDARYK pats" Gręžimo Pen Galva Diamond Siuvinėjimo Rinkinys Įrankių, Rankų darbo Diamond Tapybos Pen Siuvinėjimo Nešiojamų Pradedantiesiems Mėgėjams

€1.36

-40%

€2.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys siuvinėjimas, kilimų siuvinėjimo adata, siuvinėjimas aukso siūlais, siuvinėjimo lankelis rinkinys, anime kryželiu, kinijos kryželiu, dmc siuvinėjimo siūlai, siuvinėjimo lankelis medienos, amatų rinkinys, Siuvinėjimo medžiaga.

Aprašymas:

Šios rūšies punkto gręžimo tušinukas pagamintas iš aliuminio lydinio, medžiagos, kuris yra tvirtas ir patvarus naudoti, galite naudoti rašiklį ilgą laiką be pažeista.

Šios rūšies kalnų krištolas tapybos parkeris yra powered by 2 x AAA baterijos(neįtraukta), o rašiklis point galėtų šviesos, todėl savo darbo patogiau su platesniame kontekste.

Sukurta su įvairių rūšių pen taškų, įskaitant alkūnė, vieno gręžimo, 3 grąžtai, 6 mokymai ir pratybos 9, pakankamai patenkinti jūsų įvairius poreikius.

Yra taip, talpinimo, galite imtis pen lengvai, ir nereikės nerimauti dėl prarasti.

Rašiklis yra suprojektuoti su tinkamo ilgio, kad yra patogus jums turėti, sutaupyti stiprybės jums, ir jūs galite padaryti gerą darbą su šio punkto gręžimo pen.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinio.

Spalva: parodyti, kaip nuotraukas.

Dydis: ilgis: apie 15 cm.

Baterijos: 2x AAA baterijos(neįtraukta).

Pakuotė:

1x taško gręžimo pen.

5x pen taškų.

1x saugojimo dėžutė.

Pakavimo sąrašas

.

Rombo Formos Round
Medžiaga Kita
Rėmas No
Forma Vieną
Drobė Pakavimo Metodas Kita
Išorinės Pakuotės Kita
Naudoti Paveikslai
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Animacinių filmų
Spalvų skaičius Kita
Rinkinys Tipas No
Stilius Modernus
Įklijavimo Srityje Pilnas

Panašūs produktai