Galingas ABS Raumenų Stimuliacija Grietinėlės Riebalų Degintojas, Svorio Netekimas, Anti Celiulito Lieknėjimo Šeši Pack Toneriai Stimuliatorius Kremas Nuostolių Gelis

€3.69

-31%

€5.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūno kremas vyrams, poverbank, lanbena serumas, emsculpt, pilvo gelis, ab roller, deginti riebalus, šeši pack kūno, bamba pleistras, vyrai šešis paketas.

Galingas ABS Raumenų Stimuliacija Grietinėlės Riebalų Degintojas, Svorio Netekimas, Anti Celiulito Lieknėjimo Šeši Pack Toneriai Stimuliatorius Kremas Nuostolių Gelis

Descripti: 1. Natūralių organinių ingredientų, jis yra kilęs iš labiausiai unikalus formulę, kuri padeda deginti riebalus ir pagreitina medžiagų apykaitos ir lieknėjimo procese.

2. Veiksmingai sumažina išvaizdą slackened oda dėl svorio ir senėjimo.

3. Galingas svorio kremas deginimas kremas vyrams, deginti riebalus, daugiausia skirtas liemens, pilvo, kojų ir kitų dalių.Stick su it ir riebalai bus pakeistas raumenų.

4. Greitai ir sveiko svorio netekimas, saugiai, be jokių šalutinių poveikių.Tekstūros yra lengvas ir lengvai sugeria, tai padeda sugriežtinti ir tepti raumenis, sustiprinti raumenis

5. Lengva naudoti: Prieš atsikelti ir miegoti kasdien, taikyti tinkamas amout ir masažas, naudojant sukamaisiais judesiais ( 10~20 minučių ), kol absorbcijos,nuplaukite jį po pusvalandžio.

6.Padeda įmonę, organizuoti ir lubricateabdominal oda, sustiprinti raumenis ir veiksmingai sunaikinti riebalų saugomi pilvo.Šviesos tekstūros yra lengva įsisavinti, todėl iš sveikesnę veido ir stangresnė kūno linijomis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vyrų Pilvo Kremas

Specifikacija: 60mL

Taikoma odos tipas: visi odos tipą

Pakuotės dydis: apie 3.9*3.9*12.6 cm/1.53*1.53*4.96 colių

Bendras svoris: apie 82g/vnt.

Pakavimo Sąrašas:

1*vyriški Karšto Kremo

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Galingas ABS Raumenų Stimuliacija Grietinėlės Riebalų Degintojas, Svorio Netekimas, Anti Ląstelių

Panašūs produktai