Antrodia Camphorata Ekstrakto Milteliai, Niu Zhang Zhi

€21.67

-8%

€23.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ninebot, kawasaki z750, niu motoroleris, MOTOWOLF, Benelli, 3000w variklio, lu, motoroleris priekinio stiklo, dualtron elektrinis motoroleris, triratis elektrinis motoroleris.

Kas yra Antrodia Camphorata Ekstraktas ?

Antrodia cinnamomea (taip pat pavadintas niu-chang-chih Kinijos), yra unikalus grybas, Taivane.Tai yra labai reti ir gali būti rasta tik viduje supuvusios kaπtoninα iš kamparas medžių, kurie auga ne aukštis 450~2000M.Dėl savo specialios auginimo aplinkai, tai yra neįmanoma būti dirbama, todėl ji tampa labai brangus ir labai brangu.

Antrodia cinnamomea yra gerai žinoma Taivano kaip tradicinė Kinų medicina.Keletą dešimtmečių, buvo naudojamas tradicinės Kinų medicinos gydymo maisto ir vaistų apsinuodijimas, viduriavimas, pilvo skausmas, hipertenzija, niežulys liga ir kt.

Kai bus Antrodia Camphorata Ekstraktas naudojamas?

1.By Kinijos Medicinos Mokslų Akademijos Ligoninė, Instituto bandymų su gyvūnais: įrodyta, kad neleistų plisti vėžinių ląstelių augimą, plėtrą, poveikio slopinimas siekė 36,5 proc., o jokio šalutinio poveikio žmogaus organizmui, gydyti imuninę reglamentas iš natūralių produktų.

2. Kepenys, Kepenų: hepatitas, kepenų cirozė ir kepenų ligų gydymo ir prevencijos labai gerų rezultatų, Taivano liaudies medicinoje kaip pagirių efekto.

3.Bcause autoimuninė liga sistemine raudonąja vilklige požymių, alergijos, rožine, sklerodermija, žinoma.

4. Širdies ir kraujagyslių ligų prevencijos; hipertenzija, hiperlipidemija, hiperglikemija, aterosklerozės, trombozės smegenų insultas, miokardo infarktas, Smegenų insultas.

Vienetų skaičius Combo
Komponentas Antrodia Camphorata Ekstrakto Milteliai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Įstaiga
NET WT 250g/500g/1000g
Kiekis 1 Krepšys
Tipas blizgučiai

Panašūs produktai