Gitara Įrankių Rinkinys Remontas Priežiūra, Įrankiai, Styginių Organizatorius String Veiksmų Valdovas Matuoklis Matavimo Priemonė, Hex Raktas Nustatyti Failus Fin

€10.29

-50%

€20.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "pasidaryk pats" elektrinės gitaros rinkinys, guyker, flipper, elektrinės gitaros rinkinys, fenderis gitara dirželis, šilumos spaudos, gitaros remonto įrankis, elektrinė gitara riešutų, electr gitara, antikvariniai gitara capo.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

73935 KARŠTO PARDAVIMO

Savybės:

1. Gitara įrankiai: "PASIDARYK pats" priemones luthiers, styginis instrumentas vartotojai, gitaros, ir daug darbuotojų.

2. Gitara įrankių rinkinys: Atlikti būtinus matavimus ir patikslinimus akustinės ir elektrinės gitaros, bosinė gitara, bandža, mandolina ir kiti styginiai instrumentai.

3. Gitara Įrankių Rinkinys: specialiai sukurtas siekiant padėti užbaigti dažniausiai gitarų remontas ir reguliavimas.

4. Subtilūs apdailos: kruopštus dizainas, puiki kokybė, ilgaamžiškumas ir ilgą tarnavimo laiką.

5. Patvari medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės metalas + plastikas, tvirtas ir ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Tai apima, kai kurie iš labiausiai naudingas, populiarus ir populiariausių priemonių techninė priežiūra ir remontas, visapusiškas, prieinamos aukštos kokybės įrankiai.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiagos: metalas + plastikas

Dydis: multisize

Pakuotė:

3 * Failų

3 * Hex Raktas

1 * Atsuktuvas

1 * plieno valdovas

1 * string veiksmų valdovas

1 * 3 in1 gitara styginių vijurkas pjovimo veleno kamščiatraukis

1 * riešutų tiltą vilkikas su grioveliais šlifavimo failus įrankių rinkinys

2 * fingerboard guard

1 * gitara nervintis karūnavimo failų

1 * lygiava Gitara

9 * Nerūdijančio Plieno Subchain Kalbėjo Gabaritai

1 * saugojimo krepšys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.tarraxas de guitarra gitara įrankiai gitaros remonto įrankiai, gitara veiksmų gabaritas gitara styginių gabaritas kit rinkinio guitarra manutenção

Kreipkitės-mums :

Jeigu jus domina mūsų produktai, ir jūs turite kokių nors problemų su juo, jūs galite susisiekti su mumis prekybos vadybininkas, e-mail, ir telefonu.

Apie nagrinėjimo laiką ir pristatymo laiką:

a.Turime 1-3 dienas apdoroti jūsų užsakymą (tikimės, kad švenčių dienomis).

b.Pristatymo laikas apie 5-10 darbo dienų.

c.Prašome atkreipti dėmesį, kad stebėjimo informaciją ir pristatymo laiką.Kartais kurjeris paliks jums kortelę, jei esate ne namuose, tada jums reikia susisiekti su kurjerių kompanija sau.

Apie gaminio pakuotę ir kokybės :

Prašome patikrinti, elementas, matomas per kurjerį.Jei yra kokių nors problemų su paketu, prašome imtis nuotraukas pažeistų langą ir punktas ne vieną kartą, kaip įrodymus.Ir susisiekti su mumis laiku.It ' s svarbu taikant kompensaciją už jus.

APIE ATSILIEPIMUS :

Atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl, jei jūs turite gauti elementą ir patenkintas, prašome palikti teigiamų atsiliepimų, ir mes taip pat gali tai padaryti.Jei nesate patenkintas su juo, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, prašome leiskite mums sužinoti pirmas, ir mes galime jums padėti išspręsti šią problemą, kol jūs patenkintas.

Kištuko Tipas ES plug
Modelio Numeris Priedai
Tipas Poveikis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai