Aukštos Kokybės 3M Ištraukiamas Monopodzie Anglies Pluošto Selfie Stick GoPro Hero 6 5 7 8 9 Juoda Go Pro 4 3 2 Insta 360 ONE X

€14.44

-45%

€26.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: insta one x, lanksti lazda, gopro plokštė, vaizdo kamera gopro, dome " gopro hero 9, Insta360, monopodzie trikojo, gopro helmet mount, go pro 9, goro majima.

Aprašymas: 1. Itin ilgas 3M Selfie Stick: Mūsų delniniai stick siekiama pratęsti dviejų skirtingų ilgių.Į selfie lazda gali būti perlenkta 55cm, o didžiausia gali būti pratęstas iki 300cm.Tai padeda gauti puikios fotografijos efektus ir įdomų fotografavimo patyrimą.Ji labai tinka sudarant kolektyvines proginės nuotraukos partijos veiklą, šalys, šeimą, keliones, kelionės, kempingas, piknikai, sporto ir žaidimų.

2. Itin lengvas ir patvarus: Šis itin ilgai selfie stick monopodzie yra pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto, su didelis kietumas, lengvumo, tvirtumo, patvarumo ir atsparumo korozijai.Atkreipkite dėmesį: Anglies pluoštas yra laidžios medžiagos, prašome nenaudokite perkūnija.

3. Stabilus ir tvirtas: neslidžios minkštas laikiklis ant polių suteikia didelį stabilumą ir sukibimą; lankstus ir patvarus nešiojamą selfie stick bus remiamos įvairios sporto kameros, todėl galite fotografuoti su savimi.

4. Paprasta naudoti: Tiesiog įjunkite šią selfie stick monopodzie norimą ilgį, jį keisti.Penkių skirtingų pratęsimo ilgio užtikrinti, kad puiki nuotraukų bet kokiai progai arba aplinkai.

5. Plačiai suderinama: naudoti Herojus 9 Herojus 8 Juoda, dėl GoPro Hero (2018 m.), už Herojus 7/ Hero/6/5 Juoda ir GoPro 4/3+/ 3/2/1/ Sesijos Sintezės sporto fotoaparato, Mi Srityje 360 laipsnių kameros, už Insta 360 ONE X, už DJI OSMO VEIKSMŲ ir kitų sporto fotoaparatai.

Specifikacija:

Medžiaga: anglies pluoštas

Spalva: juoda

Dydis: kuo dydis yra apie 55cm; ilgiausia dydis yra apie 300cm

Skyriai: 7 sekcijų

Taikoma: naudoti Herojus 9 Herojus 8 Juoda, dėl GoPro Hero (2018 m.), už Herojus 7/ Hero/6/5 Juoda ir GoPro 4/3+/ 3/2/1/ Sesijos Sintezės sporto fotoaparato, Mi Srityje 360 laipsnių kameros, už Insta 360 ONE X, už DJI OSMO VEIKSMŲ ir kitų sporto fotoaparatai.

Pakavimo Sąrašas:

Selfie Lazdelės*1

Saugojimo Krepšys*1

Apie Atsiliepimą: Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome f susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.Atsiliepimai MUMS labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Neįmanoma išspręsti, jei mes nežinome apie juos!Mokėjimas: priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Aabout Pristatymas: visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote jūsų siuntą per laiką,?prašome susisiekti su mumis.Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū Grąžinimo ir atlyginimo:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai, priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Medžiaga Kita
Max Extened Length (mm) 3m
Pakuotė Taip
Komunikacijos Laidiniu
Weight (g) -
Modelio Numeris Kamera Selfie Stick
Prekės Pavadinimas Ulanzi
Kilmės KN(Kilmės)
Parama Nuotolinio Valdymo Pultas No
Folded Length (mm) Kita
Sukonfigūruotas(Prisitaikymo) Veiksmo Video Kameros

Panašūs produktai