"PASIDARYK pats" šachmatų lentos Šachmatų figūrą, Epoksidinės Veidrodis Silikono Formos šachmatų lentos Ir Šachmatų Gabalas Silikono Formos Tarptautinės Tikrintuvas Pelėsių

€0.83

-43%

€1.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šachmatų lenta, šachmatų tapetai, drobė, tapyba šachmatai, šachmatų žaidimas, dekoro veidrodis, veidrodis skydelis, vyskupas šachmatai, hibiscus sienų dekoras, veidrodinės mozaikos plytelių, namų veidrodis.

D iy epoksidinės dervos veidrodis silikono pelėsių šachmatų

Kulka Taškų:

1、Puikus "PASIDARYK pats": Ši forma tinka jums ir jūsų šeimai "PASIDARYK pats" amatų kartu.

2、Lengva Demould: pelėsiai yra lengva demould, siekiant padėti jums padaryti šaškių ir šachmatų greitai.

3、puiki Dovana: unikalus puiki dovana artimiesiems ir draugams, gimtadienius, Kalėdas, naujuosius Metus, vestuves ir kitas šventes.

4、Pločio Paskirtis: Šis epoksidinės dervos pelėsių tinka jūsų "PASIDARYK pats" laivus, ir jame neteisėtai miestelyje stilius, kuris gali visiškai išreikšti savo asmenybę ir skonį.

5、Kad laivų priėmimo Paprasta: Tai sakai pelėsiai gali būti naudojamos siekiant padaryti keletą unikalių dervos amatų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Šaškių pelėsių dydis: apie 28*28*0.92 cm/11.02*11.02*0.36 į

Svoris šachmatų lentos pelėsiai: apie 190G

Šachmatų figūrą, pelėsių dydis: apie 11.3*11.3*0.68 cm/4.45*4.45*0.27 į

Svoris šachmatų gabalas pelėsiai: apie 40G

Pakavimo Sąrašas:

1*Šaškių Pelėsių

1*Šachmatų Figūrą, Pelėsių

Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Modelio Numeris Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Pavadinimas Tarptautinės Tikrintuvas Pelėsių
Tipas 1 Derva veidrodis silikono formos
Tipas "PASIDARYK pats" klijų sluoksnį

Panašūs produktai