Taichi Etninės Rankų darbo Chaki Naujas Punk 4 vnt/set Derliaus Medienos Granules, Žavesio Odos Apyrankės Vyrų Apyrankės Moterims Homme Papuošalai

€2.23

-30%

€3.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veido tatuiruotę vyrams, palaidinė etninės, "flash" tatuiruotė akvarelė, gaisro tatuiruotė, boho etninės, šėtonas tatuiruotė, armijos žalioji sneaker, žiedų medis, apmušalai, veido tatuiruotė laikina, false tatuiruotė.

Produkto Aprašymas: Prekės tipas: Oda Bralelets

Meterial: Oda,lieti

Ilgis: reguliuojamas 17cm-22cm Mokėjimo: 1:sąlyginio Deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus VIZOS,Moneybook,ir tt 2.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

3.Jūsų pinigai yra saugūs Jntprojektai.lt sąskaitą,Prašome pateikti patvirtinimą apie Jntprojektai.lt ir išleisti pinigus po prekių gavimo.

Pristatymas: 1.Paprastai, Mes pristatymo visas prekes iš savo užsakymą per 2 dienas,kai gauname mokėjimo. 2.Paprastai tai užtruks 15-35 dienų, jūs galite gauti savo užsakymą, jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu. 3.Paprastai tai užtruks 5-10 dienų, jūs galite gauti savo užsakymą, jei pasirinksite DHL, "FedEx", AVS ir tt.

Grįžti: 1.Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus. 2.Prieš paštu mums atgal daiktų,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimų: 1.Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai. 2.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Jei turite kitų klausimų ,Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Bauda ar Mados Mados
Funkcija odinės apyrankės
Grandinės Tipas Oda
Stilius Klasikinis
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Nustatymo Tipas Nėra
Ilgis reguliuojamas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Medžiaga Oda
Formos\modelis Geometrinio
Elemento Tipas Apyrankės
Lytis Unisex
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Modelio Numeris LB-150

Panašūs produktai