Pora Stiklų, Su Elastinga Juosta Kaukė Reguliatorius, Išskiria Ausies Kabliuko Taupymo Extender Ir Akinių Rėmelio Priedai

€0.84

-49%

€1.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: puikus regėjimas reguliuojamas akiniai, ear mask extender, grandinės kaukė, įrašo kaukė, surinkite vizija f reguliuojamas akiniai, extend mask, virvelę kaukė, kablys batų, plastiko kaukė extender, yla įrankis.

Pora Stiklų, Su Elastinga Juosta Kaukė Reguliatorius, Išskiria Ausies Kabliuko Taupymo Extender Ir Akinių Rėmelio Priedai

Savybės

1.Žmogiškas dizainas: Šį ausies kabliukas yra pagamintas iš patvaraus silikono lanksti medžiaga, kuri gali būti pakartotinai nuplauti negalvodami apie žalą,priimti lengvas plastiko, teikiant profesionalias ausies išskleidimo sistema.

2.Akiniai Dėvėtojui: ausies raštas yra įdiegta akinius, kaukę ir akinius gali būti ir kombinuoti, ir ilgis kaukė diržus galima reguliuoti, siekiant išlaikyti patogiausią poziciją, siekiant apsaugoti ausis.

3.Išleidimo Ausies:Dėvėti kaukę, gali pakenkti jūsų ausys, nes elastinga išsitraukia.Šie Kabliukai alllow jums pridėti elastinga jūsų akinių rėmelis ne savo ausis.Gaminio Matmenys : 0.59 x x 0.35 0.31 cm; 0.21 Uncijų

4.Anti Slip:Mūsų kaukė kablys akiniai puikiai tinka apsaugoti jūsų akiniai nuo slydimo,Labai minkštas ir lankstus,Lengvai plaunami ir atsparūs vandeniui.Tinka beveik bet pora akinių, apvalūs akiniai,skaitymo akiniai, akiniai nuo saulės.

5.Lengva Nešti : klipai yra kaip mažas kaip jūsų nagai.Jūs galite įdėti savo itin piniginės, kuprinės, kišenes, o dirba, apsiperkant ar keliaujant.

Aprašymas

Spalva: Juoda

Medžiaga: Silikonas

Dydis: 1.5*0.9*0.8 cm /0.59 x x 0.35 0.31 in

Komplektą sudaro: 2*akinių aksesuarai

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.

2. Spalvų gali būti įvairių skirtingų ekranas,prašome suprasti.

Apdaila /
Modelio Numeris JAHG1306
Plastiko Tipas PP
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Silikono
Formos Round
Sklendė Tipas Žiedai
Produkto Tipas Sagtys

Panašūs produktai