DESRIK Motociklo Nulio apsauginės Plėvelės Screen Protector Lipdukas Priemonė Spidometras Filmas "Honda" Monkey 125 Beždžionė 2019

€9.25

-31%

€13.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: self adhesive vinyl ritinius virtuvės spintos, "honda" monkey z50, "honda" monkey z125, dviračiu beždžionė, gorila beždžionė dviračių dalys, "honda" monkey, "honda" monkey sklendė, priedai variklių "honda" banga 125, beždžionė z50, dax "honda".

Motociklo apsauginės Plėvelės Screen Protector, TPU

Produkto aprašymas:

Būklė:100% visiškai naujas aukštos kokybės

Medžiaga: Crystal Clear premium TPU filmas

Kiekis: 2 vnt.

Spalva: Skaidrus Funkcijos: 1.Apsaugo grupių ekraną nuo įbrėžimų, dulkių, šiukšlių, karščio ir UV 2.Ruoniai esamų įbrėžimų apačioje ir daro grupių ekranas kaip naujas, vėl 3.Lengva valyti ir nuvalykite purvą išjungimas be baimės subraižyti grupių ekranas 4.Nepalieka likučių, kai pašalinama 5.Ateina su Valymo rinkinys ir Valytuvas Įrengimas: 1. Švarus klasterio ekranas su mikropluošto šluoste, siekiant pašalinti nešvarumus ir du; 2.Pašalinti apsauginiu sluoksniu, etiketės 1 Žingsnis.(Įsitikinkite, kad filmas nėra sugalvoti aišku, linijinės) 3.Su linijinės visiškai pašalinti, purškimo liberalų vandens kiekį ant lipnios pusės. 4. Šviečiantis ekranas gynėjas su " mygtuką arba krašto, tada atsargiai padėkite jį ant grupių. 5.Švelniai išspauskite vandens ir oro kišenės su išspausti.Stenkitės pašalinti kuo daugiau vandens ir oro kišenės, kaip jūs galite. 6.Pašalinti apsauginiu sluoksniu, etiketės Step2.(Įsitikinkite, kad filmas lieka puikiai aliged ir neleidžia sugalvoti viršuje sluoksniu. 7.Naudoti išspausti pašalinti likusius oro kišenės ir vandens procesui užbaigti.Sveikiname!Jūsų klasteris ekraną, dabar yra visiškai apsaugotas, mūsų produktą.

Įmontuoti: Honda Beždžionė 125 Beždžionė 2019

Prašome užtikrinti, kad ši dalis atitinka jūsų motociklą prieš perkant.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Crystal Clear premium TPU filmas
Elemento Ilgio 0inch
Modelio Pavadinimas A10-108-Monkey125
Medžiagos Tipas Crystal Clear premium TPU filmas
Motociklams Padaryti "Honda"
Pavadinimas Grupių Nulio Apsauginės Plėvelės Screen Protector
Spalva Aišku
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Plotis 0inch
Prekės Pavadinimas PCR
Įmontuoti For Honda Monkey 125 Monkey 2019
Prekės Svoris 60g
Sąlyga 100% Brand New High Quality
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai

Panašūs produktai