7 Prievadai USB 2.0 Adapteris Didelės Spartos Multi-interface Hub Power on/off Nepriklausomų Jungiklis Indikatoriaus Lemputė Septynių bitų Splitter

€1.20

-29%

€1.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: r2, galia juostelės usb, 220v usb, varlė antspaudas, maitinimas usb, valdymo jungiklis, nuotolinio valdymo televizijos usb, hub usb, su maitinimo šaltinis, kavos balta, multi usb prievadas.

Savybės:

1. Kelių apsaugos funkciją: Šis produktas turi įmontuotą srovės trumpojo jungimo, perkrovos apsauga prietaisą, kuris palaiko perkrovos įtampos ir momentinė srovė apsaugos funkcija, ir yra saugus ir patogus naudoti.

2. 7 USB sąsajos: Šis produktas yra 7 USB sąsajos, kuris gali būti naudojamas kelis įrenginius vienu metu, tai labai patogu.

3. USB2.0 sąsaja: Šis produktas yra didelės spartos USB2.0 sąsaja, teorinis maksimalus greitis gali siekti 480Mbps, ir atgaliniu būdu suderinami su USB 1.1/1.0 standarto specifikacijas.

4. Su LED šviesos: Šis produktas ateina su LED šviesos, todėl darbinė būklė yra intuityvi ir matomas.

5. Hot plug pareigos: Šis produktas yra įrengti keturias USB lizdai su hot plug funkcija, kuri pagerina sistemos gebėjimas atkurti nelaimių laiku, universalumo ir lankstumo.

Aprašymai:

1. Šis produktas tinka sukaktį, apdovanojimai, atminimo, prekybos mugėse, reklamos akcijos, verslo dovanos ir kitos dovanos progoms.

2. Šis produktas puikiai priima elektroninius prietaisus, užtikrinti stabilų veikimą, ir kompiuteris automatiškai atpažįsta ir įdiegia be vairuotojo, plug and play, ir yra patogi naudoti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda, Balta

Dydis: 165*35*22mm

Darbinė drėgmė: 10% - 90%

Darbo įtampa: 5V

Darbinė srovė: 500mA

Darbo temperatūra: -20 ° C - 75 ° C

Sandėliavimo temperatūra: nuo -40 ° C - 85 ° C

Paramos sistema: Windows 95/98/2000/2003/ME/XP/Vista ar Mac OS 8.1 arba naujesnė (vairuotojas turi būti įdiegta Windows 95/98 sistema)

Perdavimo greitis: 480MBPS

USB: USB 2.0

Pakuotė:

1 x Multi-interface centras Su Nepriklausomų Jungiklis

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Prekės Pavadinimas ONLENY
Apsauga Nuo Perkrovos No
Parama Greitai Įkrauti No
USB Prievadų Skaičius 2
Sub-Jungiklis Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Surge Protector No
Sertifikavimo Nėra
Pagrindinis Jungiklis No
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Įžeminimas Kita
Angų Skaičius 7
WiFi No
Tipas Elektros Tinklo Lizdo
Ilginamojo Laido Ilgis 0.3 m
Vardinė Įtampa 220V

Panašūs produktai