Trikampis Aliuminio biologinio pavojaus Įspėjamasis Simbolis Automobilių Lipdukas Aukštos Kokybės KK Vinilo Padengti Įbrėžimams atsparus Vandeniui PVC

€1.57

-68%

€5.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: biologinio pavojaus decal, biologinio pavojaus marškinėliai, biologinio pavojaus, biologinio pavojaus kaukė, neca, kraft popierius puodą, automobilių decal, metalinių sienų dekoras, biologinio pavojaus pleistras, pavojus lipdukas.

Tai aukštos kokybės vinilo lipdukas, kad gali būti taikomi automobilių stiklai, ar bet kokio lygaus ir švaraus paviršiaus.Lipdukas neturi fone.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės vinilo ir neblunka, žievelės arba kreko, kai naudojamas lauke iki 5 metų.

Nuotraukos Rodymas:

1. Jūsų produktai bus paskelbtas per penkias darbo dienas po apmokėjimo gavimo. (Mes informuosime jūs el. paštu, jei vėlavimas įvyko dėl atostogų įvykius.)

2. Prašome užpildyti visą savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį, ypač rusijos pirkėjai, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3. Atkreipkite dėmesį, mes ne, atsakingų už muitų, gali turėti muitų, dėl kai kurių countrys muitų politika.Kai tai atsitiko, prašome muitinio įforminimo sau.

Dizainas Animacinių filmų
Elemento Plotis 11cm
Medžiagos Tipas KK
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas automobilių lipdukas ir lipdukai
Prekės Skersmuo 0cm
Elemento Ilgio 12cm
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Kategorijos PVC
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Aukštis 0cm
Elemento Tipas Lipdukai
Tipas Klijai Lipdukas
Modelis OEM
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.

Panašūs produktai