OBDLink LX OBD2 / EOBD Diagnostikos Adapteris Sąsaja Nuskaityti Mano Tesla Model 3/Y Ir Visi Protokolai

€68.95

-7%

€74.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: obd2 obd1 adapteris, obdlink mx "apple", alldata remontas, obd2, obdlink lx bluedriver, obd tesla, įrankių rinkinys, autel skaitytuvas, chademo tesla, obdlink.

OBDLink Oficiali Parduotuvė___Originali produktų ___3 metų Garantija

Oficiali Parduotuvė-Originali-3 metų Garantija

Prašome atkreipti dėmesį

Pakuotėje yra daugiausia Tesla vartotojas.Ši jungtis tinka Modelis 3 ir Y nuo 2019 m. sausio. mes ne pasiūlyti Nuskaityti mano Tesla ("Android") ir tesLAX ("iOS").Prašome parsisiųsti/pirkti ne iš "Google Play" ir " Apple app store.Prašome apsvarstyti pirkti MX+ paketą, jei jums taip pat reikia dirbti su "iPhone".Prašome susisiekti su Nuskaityti mano Tesla/tesLAX jei turite kokių nors klausimų su apps.

Pakuotė

OBDLink LX diagnostikos adapteris TESLA MODEL 3/y OBD2 ADAPTERIS(Ši jungtis tinka Modelis 3 ir Y nuo 2019 m. sausio).OBDWiz Diagnostikos Programinės Įrangos Licencijos Pilną Versiją (Anglų K.) OBDLink "PROGRAMĖLĘ, skirtą "Android" Laisvosios programinės aparatinės įrangos naujinimai sąsaja Nemokami programinės įrangos atnaujinimai

Aprašymas Tesla

Šis paketas suteikia galimybę prijungti tarp dviejų konsolės jungtys.Dabar jūs galite stebėti savo Modelio 3/Y Automobilio CAN magistralės duomenų konfigūracijos ir gauti operatyvinius duomenis iš OBDII uosto.Svarbu žinoti: įdiekite adapterio kabelis, transporto priemonė turi būti išjungtas arba HV linijos ir 12V turi būti atjungta.Išjungus transporto priemonės per ekraną: Tam, kad transporto priemonės išjungti visiškai, nr. jutikliai turi būti valdomas (durų, sėdynės, pedalai).Tai trunka akimirkos, ir tada gali aiškiai girdėti HV kontaktoriaus paspaudę.Tik tada gali CANBUS būti atjungiamas ir adapterio kabelį įdėta.Jei nėra spustelėję "audible", HV linijos (teisė pagal galinės sėdynės stendo) ir 12V turi būti atjungta.Įdiegti kabelis, dangtelio centre konsolės, žemiau vėdinimo tūtos galo kojoms turi būti pašalintas (ji yra tik nukirpti on).

Bendras Aprašymas LX

Pilnas OBD-2 diagnostikos sistema.OBDLink LX OBD2 / EOBD Sąsaja visi protokolai ir kompiuterio "Bluetooth" ryšiu.Dėka "Bluetooth" ryšiu, jis idealiai tinka PC, nešiojamas, PPC įrenginiuose su "Windows Mobile 5 - 6.5" ar "Android" išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose (įvairių programų " Android Market).Remiantis šiuolaikinių STN1170 OBD-2 vertėjas chip.Visiškai suderinama su visais ELM327 programas ir ELM327 chip.Pristatymo OBDWiz (PC / laptop) programinės įrangos licencijos ir OBDLink APP.Prietaisas turi unikalų "BatterySaver Technologija" išsaugoti transporto priemonių akumuliatorius.Kai jo nenaudojate, prietaisas persijungia į pasyvų režimą, siekiant sumažinti energijos suvartojimą.Ramių srovė yra tik 2-3mA.Hakeris apsaugos - unikali technologija apsaugo prietaisą nuo neteisėtos prieigos svetimi.Palaikomi protokolai ISO9141-2, KWP2000 lėtai init, KWP2000 greitai, init, PWM, VPWM, GALI 11bit / 250kB, GALI 11bit / 500kB, GALI 29bit / 250kB, GALI 29bit / 500kB Remiamų transporto priemonių Visi MŪSŲ automobiliai nuo 1996 m., Europos dyzelinas automobilius nuo 2001 m. ir dyzelinas nuo 2004 m., nepriklausomai nuo to, markę ir modelį BMW motociklai Visi BMW motociklai nuo maždaug. 1999 m. iki šiol yra palaikomos.Prašome atkreipti dėmesį, kad 10 Pol.Adapterio kabelį (galima užsakyti už papildomą mokestį) ir MotoScan "programėlę, skirtą "Android" iš " Google Play Parduotuvėje yra privalomi.Naujausių motociklų (K50, K48 ir kt.), firmware versija 4.1.x arba didesnė, turi būti įdiegta adapteris.

Palyginti

Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Aparatinės Įrangos Versija naujausias
Specialios Funkcijos "bluetooth"
Programinės Įrangos Versija OBDLINK ir Trečiųjų Parrties
Programinės Įrangos Atnaujinimas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
Prekės Pavadinimas obdlink
Kalbos lietuvių

Panašūs produktai